• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Imam Igru o okviru MGS HD Collection za X360. Pazario iz BC na MS store-u. Letos sam odigrao (posle mnogo godina) MGS2 ali sada mi Denis opasno baca rovca za trojku. Bese to igra generacije i spektakularna u svakom smislu. Masu stvari sam pozaboravio ali se secam da sam se napatio u sumi sa onim matorim snajperistom.

Imam Igru o okviru MGS HD Collection za X360. Pazario iz BC na MS store-u. Letos sam odigrao (posle mnogo godina) MGS2 ali sada mi Denis opasno baca rovca za trojku. Bese to igra generacije i spektakularna u svakom smislu. Masu stvari sam pozaboravio ali se secam da sam se napatio u sumi sa onim matorim snajperistom.
Igraj MGS3 veruj mi brt.

Zavrsio Dragons Crown Pro i ne znam sta da kazem. U nekim segmentima me odusevila u drugim razocarala. Verovatno bi mi utisak bio bolji da sam je igaro kada je izasla. Dizajn sveta i art style su mi super ali mi je sa druge strane dizajn nekih likova ogavan. Borbe su u nekim momentima veoma nepregledne do te mere da ne znam gde se nalazim na ekranu. Sto najvise dolazi do izrazaja u bos borbama kada mi najmanje odgovara. Plus sto se borba svodi na lupanje kocke 95% vremena. Fali malo vise raznovrsnosti nista se posebno ne menja ni na visim nivoima tezine.

Na kraju zakljucak vredi odigrati ali nisam nesto posebno odusevljen.

Meni je sličan utisak, skoro sam prešao i 50% vremena ne znaš šta se dešava na ekranu.

Zavrsio Dragons Crown Pro i ne znam sta da kazem. U nekim segmentima me odusevila u drugim razocarala. Verovatno bi mi utisak bio bolji da sam je igaro kada je izasla. Dizajn sveta i art style su mi super ali mi je sa druge strane dizajn nekih likova ogavan. Borbe su u nekim momentima veoma nepregledne do te mere da ne znam gde se nalazim na ekranu. Sto najvise dolazi do izrazaja u bos borbama kada mi najmanje odgovara. Plus sto se borba svodi na lupanje kocke 95% vremena. Fali malo vise raznovrsnosti nista se posebno ne menja ni na visim nivoima tezine.

Na kraju zakljucak vredi odigrati ali nisam nesto posebno odusevljen.
Ja sam pokusao par puta na viti da odigram i nije mi sela pa je nisam zavrsio. Dok sam Odin sphere odigrao i uzivao u igri maksimalno.

Trenutno One Finger Death Punch 2.

gif_thin_1_new.gif

Ništa priča, ništa finese, samo dva dugmeta na mišu. Igra ima najkraći manual na Steamu.

Presao Front Mission DS oba scenarija - UCS scenario dosta slabiji,manje likova,lakse misije.Ako sam dobro skontao nije ga bilo na Snes-u,nego su dodali u PS1 verziji.
Cistimo dalje backlog,krenuo Fire Emblem Shadow Dragon.Zajebao se sto sam stavio na Normal,pa cu vrv ispocetka.

Zanimljiv ovaj career mode u UFC 4. U početku sam bio skeptičan kad je krenulo da spamuje cut scenes, reko neće valjda biti neki NBA 2K story mode cringe, ali srećom to je samo tutorial, posle toga si slobodan.

Mislio sam da roleplay-ujem i napravim lika svojih dimenzija i haram teškom/poluteškom divizijom, ali ipak napravih žensku od metar osamdeset (hteo sam bar 190cm, just for the lulz, al ne može), jebiga navikao da sam uvek ženska u igrama xD
Kickboxer naravno, samo stand and bang #justbleed. Stavio sam Wonderboy stance i sve šamaram nogama. Grappling smarači me lako ruše pa moram na tome da poradim, ali relativno lako se izmigoljim i ustanem.

Došao sam do UFC-a i odradio nekoliko borbi. Baš se oseti taj hype kad se sa regionalne scene pređe u UFC, puna arena, komentatori, Bruce Buffer te najavljuje itd. Valjda ću sad otključati mogućnost gostovanja na Balkan Info :)

Zanimljivo mi je planiranje kampa pred borbu i balansiranje sa treninzima i proseravanjem na društvenim mrežama zarad hajpa.

Sve u svemu, dobra zabava. Već drugi mesec za redom da PS+ ubode baš ono što mi se igra. Da kucnem udrvo da se tako i nastavi.

Last edited:
Trenutno igram World Of Tanks, jedna od onih igara koju igram mesec-dva pa se zasitim pa je ne palim godinu dana,
i tako oko 10 godina. :)

Ja igram na ps5 Uncharted kolekciju, tacnije LL i Deathloop. Resio sam da igri dam drugu sansu. Na xboxu Halo Infinite naravno. Neverovatno zabavna igra. Udjem sa namerom da odigram pola sata i nema me 3 sata.

Zanimljiv ovaj career mode u UFC 4...
Gledao sam DrDisrespecta kad je igrao UFC4 nedavno. Da li postoji neko objašnjenje zbog čega igra izgleda onako užasno? Izgleda bukvalno kao prototip igre koja treba da izađe za 3-4 godine.

Uff meni ta igra deluje fenomenalno...covece pa to izlazi za 2 dana.. steta sto nema za pc ili ps5 :(

Spusticu skroz ocekivanja pa mozda se prijatno iznenadim. Ne dize se velika prasina oko igre i cudno sto ne izlazi za PC, dok sa druge strane jako mi je drago sto je Xbox ekskluziva jer me to podseca na stara dobra vremena.

Back
Top Bottom