• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Probaj Revelations 1 i 2, bolje su od RE5 i RE6.
Igrao sam revelations i skroz su mi ok igre,re5 sam krenuo i igrao jedno sar-dva i ugasio,uopste mi nije kliknula igra,posle sam odgledao walktrough na yt od 5 i 6 i uopste mi nije zao sto ih nisam igrao

Uuuu ja igram ovih dana Baldur's Gate: Dark Alliance na ps2 , nemam pojma kako sam ja ovo propustio simple Diablo klon , skroz mi je do jaja. Lagano pustim mozak na pasu i ubijam sve sto se mrda xD.

Meni ReR igre jisu bolje od main serijala ali su skroz ok. Pogotovo drugi deo sa Claire.
Dark Alliance kec mi je jedan od omiljenih hack n slash igara sa PS2.
Obavezno odigraj i drugi deo (mnogo veca igra/vise klasa/lokacija), a nakon toga Champions of Norrath i njegovu expanziju.

Ja trenutno igram MGS 3 HD kolekciju preko RPCS3 emulatora.

Radi mi ok oko 45-55fpsa uglavnom imam.
(Resolution Scale 150%) AA-on, Vulcan API render.

Untitled.jpg

Planiram sve te igre lagano. Kec mi bas lezi nekako , veoma jednostavan. Trenutno sam na kraju drugog chaptera ili acta.

Planiram sve te igre lagano. Kec mi bas lezi nekako , veoma jednostavan. Trenutno sam na kraju drugog chaptera ili acta.
Kec mi ima najbolju atmosferu ubedljivo, ali dvojka je overall bolja kao igra jednostavno ima vise svega :)

Dark Alliance serijal i Champions of Norrath su vrhunske igre. Bilo bi steta propustiti takve bisere. Ko nije igrao a ima mogusnost najiskrenije preporuke. Jos ako imate skim da igrate u co-opu vrh vrhova.

Last edited:
Doduse imamo temu za ovaj re-release (koji je inace uzasan) pa bacajte utiske tamo slobodno.

kada sam prvi put igrao MP3 uzeo na hard i jedva prešao prvi nivo i silovali me na drugom i prebacio na normal, posle kada sam kupio onda sam obrnuo na hard i old-school težini, samo mi je hardcore ostala još

Heroes 3/Blasphemous, ali sve nesto, da izvinete preko one stvari, sednem, klikcem, reagujem povremeno, ali ne osecam onaj lepi osecaj kada imas snage ili jos bolje nemas, a da ti igre pricinjavaju zadovoljstvo. Mozda je samo winter time sadness.

Ja sinoc upalio strim na discordu i igrao MGS 3 HD preko emulatora, zaglavili smo na strimu ja i moj burazer do pola 7 jutros jbt zivot...

Back
Top Bottom