Zanimljiv ovaj career mode u UFC 4. U početku sam bio skeptičan kad je krenulo da spamuje cut scenes, reko neće valjda biti neki NBA 2K story mode cringe, ali srećom to je samo tutorial, posle toga si slobodan.
Mislio sam da roleplay-ujem i napravim lika svojih dimenzija i haram teškom/poluteškom divizijom, ali ipak napravih žensku od metar osamdeset (hteo sam bar 190cm, just for the lulz, al ne može), jebiga navikao da sam uvek ženska u igrama xD
Kickboxer naravno, samo stand and bang #justbleed. Stavio sam Wonderboy stance i sve šamaram nogama. Grappling smarači me lako ruše pa moram na tome da poradim, ali relativno lako se izmigoljim i ustanem.
Došao sam do UFC-a i odradio nekoliko borbi. Baš se oseti taj hype kad se sa regionalne scene pređe u UFC, puna arena, komentatori, Bruce Buffer te najavljuje itd. Valjda ću sad otključati mogućnost gostovanja na Balkan Info
Zanimljivo mi je planiranje kampa pred borbu i balansiranje sa treninzima i proseravanjem na društvenim mrežama zarad hajpa.
Sve u svemu, dobra zabava. Već drugi mesec za redom da PS+ ubode baš ono što mi se igra. Da kucnem udrvo da se tako i nastavi.