• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Nolajfujem Lost Ark vec duze vreme, al sada kada sam sklopio komp kontam mozda dam sansu nekoj SP igri :D

NxKqHEO.jpg

xQwrDrE.jpg

Last edited by a moderator:
Opet sam upao u neku frku sa poslom pa je vremena za igranje malo. Kad stignem igram po malo Dirt 5 i Soulcalibur 6.

Dirt 5 me razocarao sve sareno sve prsti a kampanja dosadna do bola. Ni online ni weak challenge nisu preterano zanimljivi. Volim voznje a odavno nisam igrao ni jednu pa cu verovatno zavrsiti kampanju. Sve u svemu nista posebno a ne vidim da ce biti bilo cega sto ce mi promeniti misljenje do kraja igre.

Sa druge strane Soulcalibur mi je ostavio bolji utisak. Nema tu dubinu i kompleksnost nekih naslova iz zanra ali ima dovoljno zanimljive modove da ne natera da joj posvetim dosta vremena. Steta sto je online prakticno mrtav a i kad nadjes protivnika igra secka i blokira da je prakticno nemoguce igrati. Bas cudno da sada nisam imao takvih problema ni sa jednom igrom.

Igram Age of Empires IV, na pola sam prve kampanje od cetiri njih.
Ok je, moze da se igra, drzi me za sad... sto se tice mana, grafika je slaba, mutna i siromasna za danasnje standarde... definitivno nije na ocekivanom nivou za cetvrti deo legendarnog serijala... sta reci kad trojka Definitivna Edicija izgleda osetno bolje.
Filmovi izmedju misija su dosadni, prica i likovi su ok, standardica za ovaj serijal, ali filmovi su bezveze odradjeni, zato sto prikazuju ta istorijska mesta iz danasnje perspektive, to jest danas kako izgledaju, sto nije toliko zanimljivo, brzo dosadi, bolje da su odradili neki CGI sa zanimljivom radnjom ili bar nesto in engine.
AI zna da prolupa kad je puno jedinica i uzan/komplikovan prolaz, tezina je ok na Intermediate (predzadnji nivo tezine), lako je za sad, ali ume da bude i izazovno, ali sve fer za sad.
Malo je bez duse, nema neku atmosferu, nema ono nesto sto je krasilo sve prethodne delove, nekako je prazno, drugacije iskustvo, ne bas smisleno sklopljeno.
No, kao sto rekoh, moze da se igra i ocekujem da cu preci sve 4 kampanje.
Neverovatno koliko je igra lose optimizovana, stoji kamera - 100 fps, cim mrdnes misa, pada fps na 50 - 80...
Preso prvu kampanju, slede jos tri.

Pokusao sam da se vratim igri Deathloop ali ne vredi. Ne razumem gameplay, ne razumem story, ne razumem iteme…kompleksan meni u kom ne mogu da se snadjem. Glupa igra ide na delete. Zali boze 30 datih dolara

Da moze hrvatski da se izabere, drugacije bi se pevalo.

r2njwz.png

Konacno pocinjem da cistim masivan backlog, trebam da predjem 40-ak igra, ne racunajuci sve ono sto ce u medjuvremenu izaci dok budem prelazio te igre, zatim 70-ak VR igra, zatim na desetine igra na emulatorima za PS3 i Nintendo Switch i na kraju raznorazne free igre koje imam na klijentima Epic, Steam, GOG itd...
Neka mi je sa srecom...

A gde pise da moras bas sve to da pocistis? Bukvalno svaku cetvrtu-petu izaberes i eto te...

Generalno, sigurno ce biti igra koje mi nece leci i koje necu odigrati do kraja, mada uglavnom su to sve hitovi...
Za VR ce biti dosta igra koje su bas kratke, neke su i nepoznate, pa mi mozda nece leci, kao i ove igre sto imam na klijentima.

Najbitinije mi je da predjem najvece hitove za PC i najvece hitove za PS3 i Switch preko emulatora i zadovoljan sam :)

Presao sinoc Dirt 5 kao sto sam vec rekao prosecna igra sa veoma dosadnom kampanjom. Ostao mi jos trofej za 1000 predjenih milja za platinu. Treba mi jos 200 milja ali ne znam sta bih radio u igri da to odvezem a posto ionako slabo jurim trofeje verovatno ce ostati neosvojena platina.
Probao malo i Ghost of Tsushima: Legends solidna zanimacija igrace se.

Mnogo sam se nahajpovao na taj Dirt 5 i malo je falilo da preorderujem onomad i drago mi je da nisam. A kol'ko se secam od svih prethodnih delova mi je dvojka bila najbolja, cetvorka okej.

Inace cepam Wreckfest \m/

Ja ne kontam zasto prave dosadne rally igre. Zar stvarno ljudi zele da igraju Footbal Simulator unutar Rally igre, da kupuju i treniraju tim i sl? Daj mi spisak lokacija, sat vremena popravke izmedju svake 2 staze, i prati mi vreme. Nista vise mi ne treba, pored zabavnog modela voznje naravno. Za mene je Dirt Rally sweet spot.

Brate kada bi se ja latio mojih backlog lista i da igram 18h na dan non stop do 2040 ne bi sve poprelazio, zato samo lepo lost ark i ne razmisljam :D
Vishe vremena provedesh pravetji liste igara koje bi trebalo odigrati nego shto provedesh igrajutji te igre. :D

Back
Top Bottom