• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Spusticu skroz ocekivanja pa mozda se prijatno iznenadim. Ne dize se velika prasina oko igre i cudno sto ne izlazi za PC, dok sa druge strane jako mi je drago sto je Xbox ekskluziva jer me to podseca na stara dobra vremena.
Remedy radi kampanju dok MP deo igre drugi skroz tim. Kontam da nece omanuti kampanja. Podseca me na mix Cod-a i Crysisa

Pre neki dan odigrao Shadow of the Tomb Raider i tako najzad zavrsio trilogiju. Igra kao igra mi je dobra na nivou predhodnih delova i svakoako je vredi odigrati. Generalno sam veoma zadovoljan uz par sitnih zamerki.

Par tombova izgleda spektakularno spanski brod na primer ali u generalno laki. U jednom sam se malo zaglavio ali ne zbog tezine zagonetke vec sam morao da brojim piksele gde tacno da uperim ogledalo. Druga zamerka je do mene. Jednostavno moram da ocistim mapu i sve da sakupim pa maltene zaboravim dokle sam stigao u glavnoj prici. Da sam samo pratio glavnu pricu i eventualno odradio jos samo tombove verujem da bi mi konacan utisak o igri bio bolji. Poslednja zamerka je isto individualna i ovo je prvi put u nekoj igri da mi zasmeta. Nesto mi je Lara ruzna u faci i to me je malo iritiralo u toku cinematika.

Sve u svemu odlicna trilogija kojoj malo fali da bude rame uz rame sa Uncharted igrama.

ja igram Haven i radi me igra bogme lepo:)
mislim nema tu puno igranja, vise se cita jedan roman i leti po lepim pejzazima uz cool ziku

prica jeste ljubavna ali mene je uhvatila u drugaciju emotivnu zavrzlamu

ta (beskonacna) energija zaljubljenog para, resenost, raznovrsnost, zabava, planovi i zelje da budu bolji...
igra je prepuna tih "idle" aktivnosti koje me bacaju u neke prosle dane
trigeruje neke lepe uspomene...i sve to prija...dok se ne dogodi reality check...o boze

preporuka, za sve emotivne sundjere ili ljude koji dopustaju da im igre ovo rade
lol

Last edited:
Ja koristim ovo shto sam bolestan da grindujem Lost Ark kao zver. Zabavan je MMO, plus lepo izgleda. No, znam da tju igrati do sledetjeg vikenda i bataliti 😂

Do tada, izgledam lepo i imam slatkog zeku :3

20220220042316_1.jpg

Last edited:
Sve u svemu odlicna trilogija kojoj malo fali da bude rame uz rame sa Uncharted igrama.

Ne slazem se bas. Sloboda kretanja koja ovde postoji i izbora sta sve mozes da radis ne postoji u Uncharted-u.

Prvo sam presao Laru a posle u nedostatku igara i sve 4 Uncharted ali nisu toliko slicne.

Po meni, Lara bolja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo iz ovih razloga mi je Uncharted bolji igra vozi od pocetka do kraja. Dosta mi je open world igara gde mozes da skupljas sve i svasta od cega je vecina smece koje ne sluzi nicemu. Nekako mi taj pristup ne lezi uz tomb raider. Da su se fokusirali na pricu pentranje i akciju mnogo bi ih vise cenio. Bolje 10 sati odlicnog fokusiranog uputstva nego 30 sati razvodnjene igre.

Pa mozda odgovor lezi u tome sto kazes da ti je dosta. Ja sam igrao prvog Tomb Raider-a (ne zapravo prvog) pre 8-9god jos na xbox-u 360 i tada mi je taj open world u Tomb Raider-u bio bas wow! Nakon 6-7 god igram Uncharted (u vreme curfew-a) i kako kazes, igra me vozi, a ocekivanja su mi bila da ce biti nesto poput Tomb Raider-a i dozivljavam blago razocaravanje. Mada bih slagao kada bih rekao da me cetvorka nije zasenila na prvi pogled ali je i ona solidno zatvorena i vozi te.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas nedelja, kisni dan pa smo kuci i igramo Switch. Supruga se opasno navukla na Mario Odissey i skupila je preko 250 moonova. Ja cepam Mario Galaxy u okviru kolekcije 3D all stars. Fenomenalno je optimizovana igra i kontrole su jako dobro prilagodjene. Primera radi, na linku ispod je level na kom sam se napatio na Wii kada sam svojevremeno igrao igru. Sada sam ga iz prve presao :cool:

Sudbina je htela da u subotu ujutru zavrsim Uncharted 4 (Legacy of Thieves Collection) a uvece da gledam film u bioskopu. Film je zabavan i dopao mi se. Poceo sam God of War 3 Remaster. Uzeleo sam se starog dobrog GOW-a pa sam kupio igru za 10 dolara. Dalje, na Xboxu cepam jos uvek Halo Infinite i neka potraje sto duze. Uvek kad upalim igru 2 sata prodje za tili cas. Na Switchu privodim kraju Mario Galaxy iz kolekcije 3d all stars.

Poceo Horizon Forbiden West i mislim da cu uskoro i da ga batalim. Prica mi je uzasna, idu mi na zivce ovi kao neki politicki odnosi dve strane i gomila gluposti.. gameplay mi je sav neki bangav, ono penjanje i skakanje je katastrofa odradjeno, one robote bez onog slow motiona nema sile da pogodis i sta znam, nije mi uopste igra dobra kao sto su je ocenili i nahajpovali. I prvi deo i ovo su meni nekih 7.5 ocena. Grafika na petici u nekim momentima je bas lepa dok u drugim podseca pa ps3 igru po nekim teksturama. Cekam sad u petak da izadje GT7 i da se vozikam XD

Igram chasm na ps Vita. Odlicna metroidvania podseca me na Aria of sorrow. Bukvalno kopija. Ko voli ariu nek proba ovo ce mu se svideti garantujem.

Back
Top Bottom