Prave Terminator MMO/survival/co op whatever xDIndeed odlican je Robo, nisam jos zavrsio al uzivam u igri, side kvestovi mi bolji od glavnogOvaj studio zna da napravi fun igre i sa manjim budzetom, bas me zanima sta rade sledece.
Jel su oni bese napravili novi Test Drive? Ako jesu nek se drze Robocapa i pucacina,to im bolje ide.Indeed odlican je Robo, nisam jos zavrsio al uzivam u igri, side kvestovi mi bolji od glavnogOvaj studio zna da napravi fun igre i sa manjim budzetom, bas me zanima sta rade sledece.
Prvi deo mi je odlichan, drugi deo je... joshTako da se ozbiljno razmisljam da odmah odigram i drugi deo.
Zvali su neke glumce za glasove a nesto su imali simple filove od orginalnih snimaka,imas making off na reditu je neko okacio link ako vec nije sklonjen...Da se nadovezem jos na Robocopa, posto poceo sam i film da gledam da se prisetim, pa oni su bukvalno sve iz filma preneli u igru, ovo je za fanove Robocop serijala bozji dar XD
Scena sa Brigsom i kad mu se spomene strajk, kad popizdi haha, izlazenje Marfija iz stanice u autu pa kad zvekne o uspon i zavranici, onda scena kad izlazi iz stanice sa autom...Bas su odlicno pohvatali sve te detalje, plus i policijska stanica je preslikana ko u filmu, face likova ko iz filma, glasovi ne verujem da su bas njihovi...
Svaka čast na trudu, ali ova zajednica je još pre deceniju odlučila koji je prihvatljiv izgovor* τρι-λογία, τριλογία, tri-logija, trilogija brt
Svaka čast na trudu, ali ova zajednica je još pre deceniju odlučila koji je prihvatljiv izgovor