• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Presao po drugi put Chrono Trigger. Ovaj put na SNES-u. Kakvo je ovo remek delo od igre. Muzika, prica, likovi, artstyle, menjanje dogadjaja putovanjem kroz vreme. Ne mogu ni da zamislim kakvo je iskustvo bilo igrati igru tada kad je izasla. Jedna od najboljih igara koju sam odigrao 🥰View attachment 15137

E sada nadji vodič da vidiš sve krajeve :P

Posto sam nabvio avengerse i guardianse za ps5 krenucu verovatno prvo avengerse kada zavrsim rezident ziro,nego jel istina da je igra toliko losa?
Ono sto sam video na yutubu mi deluje pristojno za kampanju?

Dva puta sam pokusavao da igram, ali je igra toooliko dosadna. Stigao negde do pola i batalio, iako je prica skroz ok.

Ne bih je ocenio kao "toliko losu", jer ima i dosta stvari koje itekako valjaju (gluma, tehnikalije, grafika,...), vec kao jako dosadnu zbog tog "multiplejerovanog" gameplay loopa.

Dva puta sam pokusavao da igram, ali je igra toooliko dosadna. Stigao negde do pola i batalio, iako je prica skroz ok.

Ne bih je ocenio kao "toliko losu", jer ima i dosta stvari koje itekako valjaju (gluma, tehnikalije, grafika,...), vec kao jako dosadnu zbog tog "multiplejerovanog" gameplay loopa.
Aham,ja bi tako opisao onaj star wars force unleashed.Sve super ok extra ali kao da se borim u nekom magaciu a ne hangaru gde je starship,nekako mi je sve prazno u toj igri i kec i dvojka jos gora...A mehanika gameplaj icak i prica su sasvim ok ali ono malo ambijetalnog osecaja fali....Tako i ovo pretpostavljam,mada sam cuo da su guardiansi kul :)

Odigrao ovaj kratak simulator koprcanja ribe na suvom:

Traje ispod pola sata, besplatna je, a ima lep kraj. Definitivno vredi odigrati ako volite bizarne igre. Ja sam odluchio da idem GORE, ako budete igrali, napishite shta ste vi odluchili.

20240901164817_1.jpg
20240901164934_1.jpg
20240901165253_1.jpg
20240901165608_1.jpg20240901171119_1.jpg

Preshao EQI:

Besplatna je igra, trebalo mi oko sat vremena. Interesantna je sve do poslednjeg nivoa koji je manji od ostalih, ali daleko vishe frustrira. Ima josh jedan slichan nivo, u kom nije poenta orijentisanje u prostoru koji manipulishete, vetj korishtjenje ubrzanja koje dobijate manipulacijom prostora. Sve u svemu, nit smrdi nit mirishe. Okej je igra za ubiti satitjak vremena.

Hvala vam, overitju.
Pocheo sam pre neki dan Deus Ex: Mankind Divided. Prva misija u Dubaiju mi je bila blago razocharavajutja, ali sam nastavio da guram s obzirom da je tutorial misija. Dobro je shto sam nastavio, jer igra postaje veoma dobra. Mislim da mi se vishe dopada od Human Revolution. Adam mi nekako chudno izgleda, kao da se setjam da je drugachije izgledao ranije, ali okej, preshao sam preko toga.

Grafichki je skroz okej, iako je stara skoro 10 godina, jedino mi lipsync deluje loshe, ali trudim se da ignorishem. Najvetji problem mi je pricha o diskriminaciji koja se prozhima kroz celu igru. Augmentovani ljudi protiv onih bez modifikacija *zev*, plus Iluminati. No okej, nisam preshao pa ne bih previshe da dramim.
Za sada uzhivam u samom gejmpleju i mogutjim pristupima za reshavanje problema, a i muzika ume kvalitetno da papri.

Trebalo je da kupis na drugom mestu:

Ni ne setjam se odakle mi igra, znam da je imam dugo, pa eto, reshio da igram. :LOL: Lako mogutje da je bila deo nekakvog bundlea.

Zavrsih upravo Shenmue. Sta da kazem za igru, mogu misliti samo kako je to tad izgledalo kad je izaslo i kakav je bio dozivljaj uci u taj svet raditi se to sto je moguce u igri. Igra je slow paced i u pocetku me smarala da igram ali me posle uvukla i bilo je lepo iskustvo. Sad posto nemam drugi deo moram rezati pa nastaviti ne vredi xd

Stigla mi Mafia na red, presao sam vec bio sva 3 dela kad su bila izasla, nego sad zelim da probam definitivne verzije, i kolko cujem, kec je odlican i on je jedini pravi remake od nule, a dvojka je samo remaster, dok je trojka sranje, jel tako?

Back
Top Bottom