• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Kakav grind Krejzi, igru možeš da završiš sa prvom puškom.

Ovo ti je sandbox tactical shooter, zabavno ti je koliko se ložiš na milsim stvari. Wildlands je duhovni naslednik Mercenaries igre sa PS2/OGXbox. Istu strukturu ima i taj mayhem fazon na mapi.

Kakav grind Krejzi, igru možeš da završiš sa prvom puškom.
Nigde nisam rekao da moras da grindas, mislim na to da je igra prepuna stvari koje mozes (ne moras) da skupljas, ali sve ti se tako nesto namece, na svakom koraku neka glupost, koja donosi nesto mizerno poena...

Da, ali igra te ni u jednom trenutku ne forsira da radiš to, ti možeš ako hoćeš, tako da grind nije pravi pridev za ovu igru. Grind je ako ti igra nameće da grinduješ kako bi napredovao kroz nju, ovde to nije slučaj.

Da, znam sta je grind, nije prava rec jer ne moras to da radis, smeta mi sto je to stalno pred nosom kao sto rekoh.
Takodje, ako zelis da nadogradis lika i da otkljucas oruzja i dodatke, onda nemas izbora, moras da grindujes, ono malo je dosadno igrati ovoliko dugu igru sa istim oruzjem.

Probao Bodycam, pomalo je nejasno dal je igra i dalje EA, kad sam je skinuo pise relase date 7th June 2024 i tako stoji i kad se gugla, a na steam stranici pise da je i dalje EA... a moguce i da su je izbacili u EA stanju, a da vise nece raditi na njoj, ili bar nista radikalno...

Anyway, nisam nesto zadovoljan, poprilicno je drugacija od svih igara, pa samo i pomeranje pogleda, a kamoli kretanje, o pucanju da i ne pricam... onako bas je uradjeno ko neka teska simulacija, dosta je sporo, tromo i trapavo, jeste realno, ali mislim da tako nesto igrama ne stoji, da im oduzima zabavu.

Zvuk pucanja je preglasan, isto ko u stvarnom zivotu, ali nimalo nije prijatno igrati tako celu igru sa tako glasnim pucanjem, moze da se ogluvi, zabrinuo sam se i da ne sjebem slusalice, tako da fuck this... a kad se smanji zvuk, onda je pucanje ok, ali onda ne cujes nista od ostalih zvukova...

Ova igra mi deluje zanimljivo samo u VR-u da je probam, da malo prosetam, jer je grafika fenomenalna i realna, ali nista drugo mi se ich ne svidja.

Ti volis lake, brze, kratke igre, napucane grafike i visoke produkcije set pieceova tako da ce ti utisci uvek biti negativni kad probas nesto drugo. Sad tvoja je stvar zasto sebe guras da igras nešto sto ti ne prija ali delenje tih negativnih utisaka sa nama nikom ne koristi jer igra nije realno prezentovana.

Ti volis lake
U lost me here... dal trebam da te podsecam da sam veliki fan Dark Souls serijala...
Takodje ono ostalo sto si nabrojao nije istina, jer to sto si opisao je CoD, a ja uopste ne volim taj serijal, osim prvih par delova.
Ja probam samo ono sto me zainteresuje, nekad mi se to svidi, nekad ne, ja uglavnom napljujem lose igre, koje su svi napljuvali po internetu, a ne samo ja, tako da imas totalno pogresnu perspektivu o meni...

Probao Bodycam, pomalo je nejasno dal je igra i dalje EA, kad sam je skinuo pise relase date 7th June 2024 i tako stoji i kad se gugla, a na steam stranici pise da je i dalje EA... a moguce i da su je izbacili u EA stanju, a da vise nece raditi na njoj, ili bar nista radikalno...

Anyway, nisam nesto zadovoljan, poprilicno je drugacija od svih igara, pa samo i pomeranje pogleda, a kamoli kretanje, o pucanju da i ne pricam... onako bas je uradjeno ko neka teska simulacija, dosta je sporo, tromo i trapavo, jeste realno, ali mislim da tako nesto igrama ne stoji, da im oduzima zabavu.

Zvuk pucanja je preglasan, isto ko u stvarnom zivotu, ali nimalo nije prijatno igrati tako celu igru sa tako glasnim pucanjem, moze da se ogluvi, zabrinuo sam se i da ne sjebem slusalice, tako da fuck this... a kad se smanji zvuk, onda je pucanje ok, ali onda ne cujes nista od ostalih zvukova...

Ova igra mi deluje zanimljivo samo u VR-u da je probam, da malo prosetam, jer je grafika fenomenalna i realna, ali nista drugo mi se ich ne svidja.
Oh, well, još jedna igra za ARMA 2 publiku (pošto sam čuo da je ARMA 3 malo više zabava na uštrb realnosti).

Da, znam sta je grind, nije prava rec jer ne moras to da radis, smeta mi sto je to stalno pred nosom kao sto rekoh.
Takodje, ako zelis da nadogradis lika i da otkljucas oruzja i dodatke, onda nemas izbora, moras da grindujes, ono malo je dosadno igrati ovoliko dugu igru sa istim oruzjem.
Ne seri nego igraj igru kao covek ili igraj tetris tu nema griindovanja...

Igram trenutno na Switchu TMNT Splintered Fate. Super Hades lite igra, fun je.
Svaka kornjaca ima svoje posebne statse , story je zapravo interesantan . Vuče inspiraciju i donekle art iz IDW stripova. Gameplej je bukvalno Hades , zavrsis sobu biras upgrade teras dalje pa boss , umreš ides opet run ispočetka. Plus igra ima couch i online co op.

Perfomanse na Switchu su meh i rezolucija je ufff ali radi i guess. Bice super ovo u co op-u kad izadje na pc i ps.

Still Wakes the Deep - nadam se da volite da se penjete i spustate uz merdevine, da povlacite poluge, i da se spustate i penjete uz stepenice, jer 90% vremena ce te to raditi, a ostalih 10% su horor elementi, na oil rig-u izbusili ste nesto sto niste trebali, napala vas je neka sila koja izgleda ko ogromna ljudska utroba, koja ubija vase kolege i pretvara ih u razne groteksne kreature...
Ako mogu igru za nesto da pohvalim, to je dizajn tih kreatura, zvuk i grafika... sve ostalo bezveze, ukljucujuci gameplay.
Ne svidja mi se skotski akcenat, a ovde je bas zastupljen...

Iako je veoma kratka, ima gamebreaking bagova, dosao sam do jednog dela nivoa, gde ne mogu da napredujem, jer pre tog dela sam trebao nesto da aktiviram, a igra mi nevidljivim zidovima ne dozvoljava da se vratim samo par koraka nazad i to aktiviram... da stvar bude gora, postoji samo jedan save game i ako on nije odgovarajuc, mozete da se slikate... hard pass od mene...

Prešao sam, igra je atmospheric horror walking sim, najslicniji naslov bi joj bio SOMA, toliko slican da se moze reci da je pokraden. Nisam naišao ni na kakve bagove, možda je to do PC verzije mozda nešto drugo. Što se tiče igranja, gameplay elementi su sporadični sto je odlika žanra, zvuk, grafika i dizajn su visoke produkcije i atmosfera tenzije je uglavnom uspešno pogodjena, sto ce reci ako ste fan žanra probajte, ako niste imate 2C opis. Moja najveća zamerka je dizajn i animacija lica, ono je zaista loše, baš bode oči koliko je kruto i uprošćeno, pogotovo što sam uporedo igrao The Quarry.

Trenutno cistim trasheve, posle Still Wakes the Deep, na red je dosao Nobody Wants to Die, i mogu reci posle ove igre, cak i Still Wakes the Deep deluje ko igra godine...

Isto je kratka igra, odigrah skoro sat vremena, nisam mogao vise, ovo je toliko dosadno, da boli... gameplay elementi ne postoje, samo gledas u ekran, slusas dijaloge u kojima imas minimalan izbor odgovora, seting je neka buducnost u fazonu Blade Runera, ali sa dosta retro primesa, crno-belih filmova, taj neki spoj starosti i mladosti/ proslosti i buducnosti, mada buducnost je vise zastupljena, dok se proslost prozima kroz igru... Bioshock je jos jedna od referenca...

Noir atmosfera, i Sin City naracija da ubacim jos koju referencu, kad mi vec ide.

Istrazivanje je bas tupavo odradjeno, sa gomilom kontrola i stvarima za odraditi, a nijedna od njih nije ni iole zanimljiva...

Zaista ne znam sta bih mogao lepo da kazem o ovoj igri, cak me ni grafika koja se toliko spomnje, nije uopste odusevila... sedi dole jedan!

Odoh da se obesim

Last edited:
Igrao sam SOMA, nije na foru ove zadnje, ali jeste predzadnje, ok mi je, ne secam se dal sam je presao, ali Observer mi je bio mnogo bolji i njega sam presao.

Amnesia serijal je isti takav neki fazon ko SOMA, ali mi se uopste ne svidja, i tu je onaj Outlast koji mi se isto ne svidja.

Presao po drugi put Chrono Trigger. Ovaj put na SNES-u. Kakvo je ovo remek delo od igre. Muzika, prica, likovi, artstyle, menjanje dogadjaja putovanjem kroz vreme. Ne mogu ni da zamislim kakvo je iskustvo bilo igrati igru tada kad je izasla. Jedna od najboljih igara koju sam odigrao 🥰IMG_3455.jpeg

Ja trenutno igram Outer Wilds, i iako nije uopste losa igra nije mi ni izdaleka legla koliko je ljudi hajpuju. Prvo, svi kazu "sto manje znas o njoj pre igranja to bolje", ali naravno niko ne kaze da igra ima jumpscarove na nivou, ako ne i gore od Outlasta.
Ja to jednostavno ne mogu da svarim, mnogo sam zivcan od kako sam ostareo, bukvalno sam poceo naglas da psujem i igru i developere i pozitivne reviewe kad se desio prvi "pravi" jumpscare (koji kontam da moze da se odvije na vise nacina ali meni se odvio na NAJGORI MOGUCI SA LEDJA BU SKREECH AAA MRAK UZAS JEBEM TI ZIVOT nacin).
A posto je igra manje vise indie, naravno da postoje postoje "garrys mod uzasna fizika sve se klipuje kroz teren" momenti koji su *bukvalno* jumpscare i apsolutno nisu retki i rezultuju iznenadnim, veoma glasnim zvucima i otimanjem kontrole/forsiranim restartom. Pokusacu da zavrsim igru (previse sam daleko stigao) a ako bas moram odgledacu je do kraja na youtube. Citam reviewe za ekspanziju ljudi kazu to je sada Jumpscare 2000: the Jumpscare Game, tako da to zaobilazim u sirokom luku.

Back
Top Bottom