Прешао сам Shadow Warrior 3. Требало ми је неких 6.5 сати, што испада да је таман за ту игру. Први и други део (они нови, не стари из деведесетих), сам прешао више пута. Први прелазак на normal, други на hard, али не верујем да ћу радити то са трећим делом. Можда ако будем узимао игру на Steam. Није ми се допала као претходне две игре.
Највећа замерка је проклети platforming. Није ми се допало у Doom: Eternal, овде још мање. Свиђа ми се кретање у игри, дупли скок и dash су кул, али качење о куке и трчање по зидовима ми је сметало. Имао сам пар гејминг новинар момената где сам се губио по платформама, али није било претераних проблема, осим што смара. Последњих сат-два су критични по том питању, мало је фалило да престанем с играњем.
Игра изгледа сасвим лепо, често је шарена с пријатним бојама, али има и снежних делова које сам једва чекао да оставим иза себе. Радила је ок на мојој машини старој скоро 5 година, али сам очекивао боље перформансе. Повремено је фрејмрејт нагло падао, без обзира на подешавања у игри.
Форице које Lo Wang, Hoji и остали ликови просипају умеју да буду океј, али и лоше - што је нормално за овај серијал, немам замерки. Само напуцавање ми је било кул, али арене у којима се акција одвија су ми често ишле на живце. Пошто је игра сада јебени платформер, арене су прилагођене томе. Често ми се дешавало да паднем у провалију, али није превелика казна за то. Само једном ми се десило да ме игра respawn-ује испод арене уместо на њу, па сам се заглавио у loop умирања док ми није исцеђен сав health.
Boss-ова има само два, што ми је океј. Било би боље да их нема, али добро, не бих да плачем око тога. Први ми се више допао од последњег. Непријатељи су разноврсни и дефинитивно их има пар којих сам се плашио и гледао да их се што пре решим. Оружје је скроз на месту, није било ни једно које нисам хтео да користим. Сачмарица када се апгрејдује да не захтева reload је дивота. Дешавало ми се да остајем без муниције, али срећом Lo Wang има катану, а и у аренама има муниције која се respawn-ује после неког времена.
Прича ме је изненадила. Није ништа специјално, али је симпатична, поготово ако готивите ликове.
Дарежљивих 7.5/10, јер не желим да сам butthurt због платформисања.