• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Bice, ceka 4080 one prave igre :D

Imam tri foldera sa igrama: Bronze, Silver i Gold.

Trenutno zavrsam Bronze folder, gde su igre od kojih najmanje ocekujem od igara u backlogu, a tu su ostale jos samo tri igre, doduse duge, mada opet, mozda meni i ne budu duge :D

Kad predjem na Silver folder, verujem da ce biti veci broj igara koje ce mi se svideti.

Screenshot-2.png

U Bronzanom je i Remnant II koji trebam da pocnem veceras.

41 igra ukupno...

Ne racunajuci VR backlog, zatim backlog sa raznih game klijenata, kao i stare hitove koje zelim ponovo da odigram, kad uzmem oled... i sve one igre koje ce izaci u medjuvremenu :D

Last edited:
@2CR4ZY a da li mislis da menjas tierove, mozda te neki silver naslovi bas iznenade, hoce li zavrsiti u gold sekciji? I da li mislis da bacis neki klip kako to sve izgleda sa hajend grafikom?

Pa nema svrhe, ako mi se neka iz silver svidi, već ću je igrati i završiti, folderi više neće postojati kako ispraznim igre iz njih.

Mogu ja nekad da bacim neki klip, ali ne vidim neke svrhe kad to već uveliko ima da se nađe na yt, ali ako budeš imao neku želju, javi, pa ću snimiti.

I sa 5h dnevno igranja, ali igranja ne probanja samo gold folder ti je preko godinu dana

Losa ti je matematika.
Cak i da racunam da je prosek igara 60 sati, a mnogo je manji prosek, 60 sati x 16 igra je 960 sati.
Ako igram svaki dan po 5 sati, to je 150 sati mesecno.
150 puta 6 je 900, sto ce reci da za 6 meseci i nesto jace od nedelju dana, prelazim to...

E sad sto nema sanse da svaki dan odvojim po 5 sati igranja, to je druga prica... realnost je da ce biti radnim danima do 2 sata najvise, i nedeljom mogu da ga otegnem recimo 6 sati, sto mu dodje nedeljno da igram 18 sati, sto mu dodje 72 sata mesecno.

960 podeljeno sa 72 = 13.33 meseci

Last edited:
ti na ovoj listi imas 40 igara
po HLTB sajtu, trebace ti 1568 sati da ih predjes sve, recimo da nijednu ne batalis
3h dnevno, 1.5 godina.

prilicno izvodljivo i nije nedostizno

Ne nadjoh temu pa da napisem ovde par utisaka.

Pre neki dan zavrsih Resident Evil 2. Posto sam orginalnu igru igrao kad je bila aktuelna to jest krajem proslog veka. U secanju mi je ostala malo policiska stanica ostalog se ne secam uopste. To mi je bio veliki plus jer kada sam igrao ovaj remake uopste nisam uporedjivao sa orginalom.

Sta reci stari dobri klasicni Rezi sa modernom grafikom i poboljsanim kontrolama. Mislim da je odradjen odlicam posao sto se adaptacije ovog klasika tice. Nemam ni jednu vecu zamerku na igru. Samo se nadam da su trojka i cetvorka odradjene jednako kvalitetno kao ova igra. Sada sam u modu da polako cistim preskocene igre iz RE main serijala pa ce i one uskoro doci na red za igranje.

Debelo sam zagazio i u Tales of Arise. Dobra ali malo vise izvikana igra sto se mene tice. Vise utisaka kada zavrsim.

Last edited:
Debelo sam zagazio i u Tales of Arise. Dobra ali malo vise izvikana igra sto se mene tice. Vise utisaka kada zavrsim.

ne znam dokle si stigao, al ja nisam video ludju igru sto se tice price tj level up-ovanja twist plota
da bilo je ocekivano, posle mi je bilo smor wtf dokle ce, na kraju smesno
plus mozes da stavis da se igra sama igra....pish zivi

lepo radi ps5 (4k) verzija preko streama...eto je pohvala za igru:)

Sto se price tice mislim da nadzirem u kom pravcu ce ici. Videcu da li sam bio u pravu. Neobicna igra sto se mene tice. Neke stvari su mi super neke su katastrofa. Kao sto rekoh vise utisaka kada zavrsim. Tada cu dati konacan sud. Jedino sto sada mogu reci nece biti uzalud potroseno vreme.

Sada vec retro igra i konzola.
Znam da je 360 verzija inferiorniji ali nije ni PS3 tako loša nema seckanja i laga kao na Xbox klasiku ali su zato oni efekti kada pucate pa nema da od varnice prenese svetlost ne znam kako se to zove ali svakako jedan od kultnih naslova,steta sto nema nikakvog remastera...
3f4fed937cfd894ca5570e04dfd57aab.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Back
Top Bottom