• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Probao sam malo ovo na petici, jel realno da igra ima toliki input delay, ili je deadzone nesto fabricki totalno po××××ban?! Ne secam se na PC-ju kad sam igrao jos na launchu da je ovako bilo. Inace sam perf.mod stavio, RT na off i sve ono standard kako bi islo sto brze, ali kazem nije framerate problem nego reakcija kad pomeram palice je bukvalno sekunda posle na ekranu

Ovo je lik koji leak-uje Capcom stavari, bio je u pravu za RE7, RE8 i RE4R.

Vrlo sam srećan zbog CV X Remake-a pošto mislim da je odlična igra,
RE 0 definitivno ima par velikih mana ali bi mogle biti sređene kroz remake.

Malopre prešao prvi put, team HC ofkors.

Zašto se ne može slati ammo u storage iz aktovke dok iz nje mogu da teleportujem rocket launcher bez problema? Zašto je to uopšte stvar. To teleportovanje itema. Municije i itema ima kao nikada ranije, na svakom koraku, baš te tove i spremaju za pravo napucavanje. Mogli su malo smanjiti to, smešno je u par situacija... koliko samo ima itema, buradi, kutija, svugde u svako doba. Kao da sam uradio padobrandki desant u nekoj battle royale igri pa trčim okolo i skupljam iteme.

I ovo: Merchant glas... u početku mi se nije sviđao ali sam ga vremenom zavoleo, zapravo, baš mi je gotivan. Character model je mogao biti malo drugačiji, ovaj je nekako izdužen. I možda ga prečesto srećemo u igri. Mogli su komotno da smanje za duplo količinu camp spotova.

Igra je prava noćna mora, davno mi je ovako lupao adrenalin u nekoj igri. Zvučna podloga u zamku je pravi pravcati horror, koraci iako nema nigde nikoga, čuješ vrata kako se otvaraju, škripe, i lupaju... ko ih otvara😱

Odlična igra, 10/10 ako se zažmuri na par sitnih stvari. Inače je 9.7 :P

Last edited:
Back
Top Bottom