JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Pa da ali to je tvoja privatna činjenica to je poenta

Pa da ali to je tvoja privatna činjenica to je poenta
Killzone 2-3, Motostorm, Twisted Metal, Ressistance kolekcija, MGS 4, MGS HD kolekcija, Siren itd.... Ima gomila igara koja je ostala zakljucana na PS3 jbga.Privatna činjenica?
Navešću samo neke od najpopularnijih igara, Uncharted Trilogy, Last Of Us, GoW 3, GTA V, Skyrim, Bioshock, Batman, Dark Souls, Tomb Raider..
Javi ako budeš odlučio da ih prodaš.Svakako bi bio lep feature umesto da mi 80 blue ray igara za PS3 stoji na polici i ne sluzi nicemu.

Nekima očigledno jeste.jel presudno nije ništa presudno
Inače bi svaki dan igrao svaku od tih 80 igara, znamo svi kako to ide.Killzone 2-3, Motostorm, Twisted Metal, Ressistance kolekcija, MGS 4, MGS HD kolekcija, Siren itd.... Ima gomila igara koja je ostala zakljucana na PS3 jbga.
Svakako bi bio lep feature umesto da mi 80 blue ray igara za PS3 stoji na polici i ne sluzi nicemu.

Killzone 2-3, Motostorm, Twisted Metal, Ressistance kolekcija, MGS 4, MGS HD kolekcija, Siren itd.... Ima gomila igara koja je ostala zakljucana na PS3 jbga.
Svakako bi bio lep feature umesto da mi 80 blue ray igara za PS3 stoji na polici i ne sluzi nicemu.
Slažem se za opcije ali porediti filmove i igre nema mnogo veze u tom smislu jer filmovi ne stare na taj način. Lakše je gledati film koji je star i 70 godina ako je dobar nego igrati i samo 10 godina staru igru ako mehanika deluje zastarelo jer su se u međuvremenu standardi previše promenili.Nema veze imam ja 4 puta više blu rej filmova, nije poenta da ih svaki dan sve pustim opcije su u pitanju, a Undenisa je Soni saterao u ćošak
E imam ja neke možda sutra ću da pregledam pa ti javljam čega bi se reš

Pa ono ako jednom godisnje mogu da odigram Quake 1 sto ne bi mogao i KZ2?Inače bi svaki dan igrao svaku od tih 80 igara, znamo svi kako to ide.![]()

A CPU je u principu half-cache Ryzen R5 3600, 6 core Zen2 [dodatna 2 core-a su istavljena za OS].Sto bruka? Pa nece moci ni PC ekvivalent - RX 6600XT / RTX 2070S / 2080 - da tera native 4K 60fps.
rekao bi da oko 40% tih heavy hittera nije portovano...raspravljalo se ranije o ovome.
to da sony konzola ne podrzava barem ps1 i ps2 je sramota, blago naslova samo "truli".
Ako ja nešto ne koristim i smatram da je nepotrebno i arhaično, automatski ne treba ni tebi niti kompanija to treba razmatrati, jasno?!Pa ono ako jednom godisnje mogu da odigram Quake 1 sto ne bi mogao i KZ2?