• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Biće super ako PS1, PS2 i PSP igre budu (dobro) lokalno emulirane a ne stream-ovane.
Meni je bezveze da ps5 ne moše da pusti ps3 igre a košta 500e i ima najjači ssd...
Ja lično imam oko 100 ps3 igara u kolekciji i pored toga sam manijak pa imam dva ps3 ali opet ne bi bilo loše da i ps5 pusti ps3 igre sa updejtovanom grafikom kao što to radi za ps4 igre ne vidim problem bar sada je jak da kroz softver to mogu da srede nego ih kontam zabole da se cimaju ašto se tiče spajanja psn i psnow to me ne dotiče puno jer sam svakako offline igrač.
Verovatno sutra uzimam ps5 sa moralesom i još jednim dualsenseom.

Meni je bezveze da ps5 ne moše da pusti ps3 igre a košta 500e i ima najjači ssd...
U teoriji može naravno kad vidiš da PC emulator radi prilično dobro, u praksi vjerovatno nemaju dobar sw tim koji bi ispratio sve oko emulacije, što nije ni čudo obzirom da im se sve oko softvera i dalje razvija u Japanu.

Tri rendering moda na PS5:

4K30
1440p [PS4 Pro rez] @ 60
1080p @ 120 !!!

Za PC verziju se ceka datum, bice tokom 2022.

Sto bruka? Pa nece moci ni PC ekvivalent - RX 6600XT / RTX 2070S / 2080 - da tera native 4K 60fps.

Gde su ti silni TFLOPS-i, sve što je PS5 do sad pokazao je (IMO) samo FLOP(s). 😌 Nema barem jedne igre koja bi me eventualno navela na pomisao nabavke 5-ice, a kamoli na kupovinu. Ova trenutna nestašica konzola me apsolutno ne dotiče, a dok se pojavi neka ekskluziva koju bih igrao, PS5-ica će biti u izobilju, a možda dočekam i Pro verziju. 😄

Ja lično imam oko 100 ps3 igara u kolekciji i pored toga sam manijak pa imam dva ps3 ali opet ne bi bilo loše da i ps5 pusti ps3 igre sa updejtovanom grafikom kao što to radi za ps4 igre ne vidim problem bar sada je jak da kroz softver to mogu da srede nego ih kontam zabole da se cimaju ašto se tiče spajanja psn i psnow to me ne dotiče puno jer sam svakako offline igrač.

Ne samo da je emulacija PS3 hadvera dosta komplikovana, već je i većina najboljih PS3 (1st party i 3rd party) igara svakako portovana za PS4 (igrivi i na PS5),
tako da cimanje oko puštanja PS3 igara na PS5 nema puno smisla.

Da im je u interesu, lako bi oni to sredili. RPCS3 emulacija danas ionako odlicno radi na ekvivalentnom hardveru Petice.

Svidja mi se što obično nešto nema puno smisla samo kad ljudima to ne treba lično, al mislim da uvek treba sagledati šta želi većina, ne znam jel treba da postoji Switch ako ga ja nemam?

Šta kao niko ne želi da odigra opet Killzone 2 jedan od najboljih FPS ikada NEMOJTE LJUDI MOLIM VAS

Uopšte nije poenta kome šta lično treba već je činjenica da je većina najpopularnijih/najboljih igara iz te generacije portovana za PS4 (koje su igrive i na PS5) i da iz Sony perspektive nema puno logike raditi na tome da PS5 pušta PS3 diskove/igre.

Back
Top Bottom