Meni je bezveze da ps5 ne moše da pusti ps3 igre a košta 500e i ima najjači ssd...Biće super ako PS1, PS2 i PSP igre budu (dobro) lokalno emulirane a ne stream-ovane.
Oglas je postavljen preko facebooka,tip ima 47god i kaže da nije to za njega.Na ocene kupca ako je to sa kp..ja bih uzeo sto se tice cene i sta nudi
Primamljivo ali videću na čemu sam tek kada odem da vidim očemu se radi.Mislim da nisam video do sada bolju ponudu od ove.
Zvuči kao prevarantOglas je postavljen preko facebooka,tip ima 47god i kaže da nije to za njega.
U teoriji može naravno kad vidiš da PC emulator radi prilično dobro, u praksi vjerovatno nemaju dobar sw tim koji bi ispratio sve oko emulacije, što nije ni čudo obzirom da im se sve oko softvera i dalje razvija u Japanu.Meni je bezveze da ps5 ne moše da pusti ps3 igre a košta 500e i ima najjači ssd...
Jep, barem da imamo nesto kad haknu konzole u buducnosti.Biće super ako PS1, PS2 i PSP igre budu (dobro) lokalno emulirane a ne stream-ovane.

Igrace se na PC-ju kako dolikujeBruka i sramota da ne može da tera 4k u 60fps, od najjačih konzola, ispadoše najslabije...

Nema barem jedne igre koja bi me eventualno navela na pomisao nabavke 5-ice, a kamoli na kupovinu. Ova trenutna nestašica konzola me apsolutno ne dotiče, a dok se pojavi neka ekskluziva koju bih igrao, PS5-ica će biti u izobilju, a možda dočekam i Pro verziju. 
Meni je bezveze da ps5 ne moše da pusti ps3 igre a košta 500e i ima najjači ssd...
Ja lično imam oko 100 ps3 igara u kolekciji i pored toga sam manijak pa imam dva ps3 ali opet ne bi bilo loše da i ps5 pusti ps3 igre sa updejtovanom grafikom kao što to radi za ps4 igre ne vidim problem bar sada je jak da kroz softver to mogu da srede nego ih kontam zabole da se cimaju ašto se tiče spajanja psn i psnow to me ne dotiče puno jer sam svakako offline igrač.