Srecan rodjendan sve najboljeE da ugledah baner danas mi rodjendan mogao bih da se castim sa godinu dana PSN plusa posto mi pretplata istice za 2-3 meseca.![]()
i ja se uvek castim za rodjendan najpre igrama i tako 
Tebi je svaki dan rodj, srećan želim tebi i @cipak
ako nisi meni onda nek neko brise 
Ja plaćao godinama pre nego što je to postao uslov za online. Ne znam da li izađe 200 din mesečno kad se uzme na popustu i podeli a nemoguće je da ne bude barem 1-2 igre godišnje da mi baš legnu.Da online nije uslovljen PS+ pretplatom, istu niko normalan ne bi ni plaćao.
Chasti se i u zdravlju uzhivaj!E da ugledah baner danas mi rodjendan mogao bih da se castim sa godinu dana PSN plusa posto mi pretplata istice za 2-3 meseca.
cenim jedino onu ps kolekciju, onih 10-ak igara, to je jedino dobro u svemu tome
bas mi to nedostaje kad nemam plusMislim da nisam video do sada bolju ponudu od ove.Jedno pitanje u vezi ps5, imam priliku da kupim ps5 za 550€ plus još jedan dualsense i spajdermen mile morales.
Dal je to ok deal sobzirom na cene i trenutno stanje i plus još jedan dualsensd.
Ps5 je star sedam dana ima garanciju i račun.?
Na šta treba da pripazim prilikom kupovine konzole?
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Na ocene kupca ako je to sa kp..ja bih uzeo sto se tice cene i sta nudiNa šta treba da pripazim prilikom kupovine konzole?
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока