Preprodavac je te igre kupio na Limundu.Vidim u zadnjih mesec dana dosta igara za Dreamcast na KP (fala bogu precenjenih) i jedan HDMI adapter za konzolu. Evo bas sad ima Code Veronica i Sega Rally u cini mi se OK stanju. Meni je sve to trenutno van budzeta, ali jel pokupovao neko nesto od toga?
Daj brate neku lepu,svaki put se uplasim kada vidim ovu
Lele tuga. Jel ima neki ugradjen nacin da se postave alerti da stizu obavestenja na mail za kp i limundo za kljucne reci(tipa Dreamcast)? U sustini ako ne postoji, moracemo da isprogramiramo neki, ne ide vise ovako.Preprodavac je te igre kupio na Limundu.
Posao za @nelex ?Lele tuga. Jel ima neki ugradjen nacin da se postave alerti da stizu obavestenja na mail za kp i limundo za kljucne reci(tipa Dreamcast)? U sustini ako ne postoji, moracemo da isprogramiramo neki, ne ide vise ovako.
Ja koristim na KP-u onu funkcionalnost "sačuvane pretrage". Ona radi tako što napraviš neki search query i onda taj query snimiš, hence, "sačuvane pretraga".Lele tuga. Jel ima neki ugradjen nacin da se postave alerti da stizu obavestenja na mail za kp i limundo za kljucne reci(tipa Dreamcast)? U sustini ako ne postoji, moracemo da isprogramiramo neki, ne ide vise ovako.
Netju ti pomagati da drkash, pusti tu prichu.Daj brate neku lepu,svaki put se uplasim kada vidim ovu
Vidis da mu je dosadno.Netju ti pomagati da drkash, pusti tu prichu.
2-3x dnevno je i vise nego dovoljno za kp. Ajde samo potvrdi mi nesto, da ne bude da te nisam dobro razumeo. Ne bih mogao potencijalno preko wget-a ili nekog drugog alata da skinem HTML fajl za konkretan url sa limundo/kp sajta ni jedan jedini put, ili bih ipak mogao i pak ce me pronaci tako sto ce videti da previse cesto saljem iste upite?Ja koristim na KP-u onu funkcionalnost "sačuvane pretrage". Ona radi tako što napraviš neki search query i onda taj query snimiš, hence, "sačuvane pretraga".
Nakon toga, KP ima neki scheduled task koji radi pretragu sa tim filterima i svim podešavanjima koje si podesio, i kada se pojavi neki novi oglas, dobiješ notifikaciju.
U suštini pomoglo mi je više puta da nahvatam neke stvari koje brzo odu kada se pojave. Međutim, problem je taj što oni ne rade mnogo često pretragu koju si snimio, mislim da rade 2 3x dnevno samo. Tako da je moguće da te opet neko pretekne, ali čak i tako, definitivno je ovo nešto što preporučujem.
Što se tiče Limunda, tamo mislim da ne postoji ništa slično. Tako da možda može da se napravi nešto. Problem sa tim custom alatima je što svi ti sajtovi prate i vode računa da li ih neko scrapuje ili koristi njihove API-je u nepredviđene svrhe.
Imao sam priliku da razgovaram više puta zbog posla sa ljudima u KP-u i spominjali su mi slučajeve kako često se bave pronalaženjem i blokiranjem ljudi koji pokušavaju da im scrapuju sajt za podatke. Tako da verujem da čak i ako napraviš nešto svoje, brzo bi te provalili (naravno, ako ne napraviš nešto sofisticirano što bi generisalo nove ip adrese, i šetalo se svuda po Srbiji prilikom poziva).
Ono što bi KP mogao da uvede, kao plaćenu opciju, je ova funkcionalnost "sačuvana pretraga" ali na steroidima. U smislu da rade baš baš često pretrage sa tim rečima koje im zadaš. Verujem da tako bi mnogo ljudi koristilo i plaćalo, ali isto mislim da već rade na tome, verujem da je to i bila cela poenta uvođenja ove funkcionalnosti.![]()
Sve dok se ne razlikuje od saobracaja koji bi napravio browser nema razloga za brigu.Pa nece da bude jedan GET zahtev. Sem ako gresim(sto nije nemoguce, laik sam) ti po GET zahtevu dobijes 20 ili koliko vec rezultata oni prikazu po stranici. Ideja je da pucas GET request za svaku stranicu od broja 1 do nekog broja(da li sad hoces da pregleda sve stranice rezultata ili samo prvih 5 najnovijih zavisi od tebe).
Nego odosmo u OFF opet.
Pa da. Mozes da indeksiras sve oglase za jednu pretragu ili cak u jednoj "kategoriji" i onda samo jednom ili dva puta dnevno da azuriras svoju bazu.U pravu ste obojica sa tim sto nema potrebe za sto zahteva ako ti je cilj samo oglasi postavljeni od proslog zahteva.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Mi neki ovde imamo sta jebat,nego me oci boleNetju ti pomagati da drkash, pusti tu prichu.
Mi drugi imamo previshe izbora pa se netjkamo, razmazheni smo.Mi neki ovde imamo sta jebat