• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Možda malo nije tema da se o tome piše na ovom forumu?

Ali kad smo već krenuli ja sam sa Bencha banovan pre 5+ godina tako što sam se ulogovao i samo mi je pisao razlog za ban: "prevarant" a imao sam nalog 7-8 godina i nikakvih izleta sa ponašanjem.
Pisao sam i na neki support mail koji je postojao i nije mi niko ništa odgovorio. Malo je glupa varijanta tako da ne postoji nikakvo obrazloženje.

Svakako ne osporavam pravo vlasnika da upravlja forumom kako hoće i po kojim pravilima hoće, nije to nikakvo javno dobro pa da neko mora da posećuje ako mu se ne sviđa.

Ali kad smo već krenuli ja sam sa Bencha banovan pre 5+ godina tako što sam se ulogovao i samo mi je pisao razlog za ban: "prevarant" a imao sam nalog 7-8 godina i nikakvih izleta sa ponašanjem.
Pisao sam i na neki support mail koji je postojao i nije mi niko ništa odgovorio. Malo je glupa varijanta tako da ne postoji nikakvo obrazloženje.
Jeste offtopic i izvinjavam se što sam nastavio sa diskusijom.

Našao sam ti nalog. Osoba koja te je banovala više nije mod, niti je dolazila na forumu bez malo punih 5 godina. Ne mogu da proverim šta se dogodilo, jer opomena nije data na određenom postu, već direktno na nalogu. Pitaću ako se neko možda kojim slučajem seća o čemu se radi.

I ja ovde završavam diskusiju na ovu temu. Hvala na pažnji. :)

Jeste offtopic i izvinjavam se što sam nastavio sa diskusijom.

Našao sam ti nalog. Osoba koja te je banovala više nije mod, niti je dolazila na forumu bez malo punih 5 godina. Ne mogu da proverim šta se dogodilo, jer opomena nije data na određenom postu, već direktno na nalogu. Pitaću ako se neko možda kojim slučajem seća o čemu se radi.

I ja ovde završavam diskusiju na ovu temu. Hvala na pažnji. :)
Hvala što hoćeš da se iscimaš ali nema potrebe stvarno da trošiš vreme niti bi imalo neku poentu.

Samo mi je eto delovalo zanimljivo da podelim događaj. :)

Mene su sa bencha banovali, iako nisam prekrsio nijedno pravilo, a bio sam clan od jebane 2000-te, bistri moderatori procenili da "trolujem"...
Posle su mi brisali svaki naredni profil koji bih otvarao i tako godinama i dalje to rade, obrisali i profil mog druga koji mi je oglasio nesto, bolesnici i nerdine one najgore, samo mi je krivo sto nisam imao prilike da licno popricam sa onim likom sto ga zovu kutija, da mu objasnim par stvari...

U slucaju da si ti taj lik, ja necu tvoj twiter, ja ocu licno da se nadjem sa tobom, ali obzirom da nisi smeo da mi das ni broj telefona jos tad na benchu kad smo se dopisivali, sumnjam da smes i sad...
Uglavnom ako tog lika imate ovde za moda, lika koji je na benchu zloupotrebio svoj polozaj, prvo me psovao na PM, a onda kad sam ja njega opsovao na PM, on je taj PM uslikao i okacio javno na forum na neku temu, da izgleda ko da sam ga javno na temi vredjao i onda me sa tim izgovorom banovao.
Daleko ce te da dogurate ako vam je takav lik ovde moderator.

Sta je bre ovo, taj lik mod na benchu, emugalaxy i ovde, dele mu mod ko bombone...

U slucaju da si ti taj lik, ja necu tvoj twiter, ja ocu licno da se nadjem sa tobom, ali obzirom da nisi smeo da mi das ni broj telefona jos tad na benchu kad smo se dopisivali, sumnjam da smes i sad...
Uglavnom ako tog lika imate ovde za moda, lika koji je na benchu zloupotrebio svoj polozaj, prvo me psovao na PM, a onda kad sam ja njega opsovao na PM, on je taj PM uslikao i okacio javno na forum na neku temu, da izgleda ko da sam ga javno na temi vredjao i onda me sa tim izgovorom banovao.
Daleko ce te da dogurate ako vam je takav lik ovde moderator.

Sta je bre ovo, taj lik mod na benchu, emugalaxy i ovde, dele mu mod ko bombone...
Verovatno radi dobro svoj posao i ljudi to cene

pozivaj se ti na nepravdu koliko hoces, ovaj put ti oprastamo jer si ti se od srca ismejasmo...

ali sledeci put kad budes pretio clanu foruma, ostajes bez avatara

Svako dobro!

Lepo ja kazem discord ekipa trpa, a vi neee, to je samo par likova tamo koji se sporadichno okupe...

F*ckin hell koji shit show. U svakom slucaju veliko hvala Ravenu na savesno obavljanje takvog ni malo lakog, a izuzetno nezahvalnog i koliko razumem neplacenog posla i izvinjavam se sto sam u svom postu zanemario da primetim da je u nekim situacijama koje sam navodio ipak doslo do pozitivnog zavrsetka price. Hajde da se vratimo na topic?

Vidim u zadnjih mesec dana dosta igara za Dreamcast na KP (fala bogu precenjenih) i jedan HDMI adapter za konzolu. Evo bas sad ima Code Veronica i Sega Rally u cini mi se OK stanju. Meni je sve to trenutno van budzeta, ali jel pokupovao neko nesto od toga?

Back
Top Bottom