Исто то сам и ја купио у Темпу само у децембру 2019. Иста је и цена била.Ja sam 2018. uzeo ps4 slim, 1Tb bundle sa 3 igre za 29k.
U prokletim tempu.
Kasno provalili preprodavci, ali sam isti bundle posle vidjao za 45 soma na KP.
Kupujte sigurno, kupujte provereno....fazon.
Gledam sad svoje stare poruke na KP, pa sam našao prepisku sa prodavcem od koga sam u junu '20-e kupio Dreamcast (ispravnu i odlično očuvani) sa jednim originalnim gamepad-om, AV i strujnim kablom i par narezanih igara za 50€. To je bio sjajan dil, koji teško da će se danas desiti na KP, ali u svakom slučaju ne bih davao više od 50-60€ samo za (ispravnu i očuvanu) konzolu sa AV kablom.Koliko biste dali max za dreamcast kod nas, Pal, ocitava diskove, samo av out ima kabl, nista od dodatne opreme?
Thanks
Verovatno ljubomirBio sad jedan na limundu, ponudih 7K, kad ono neko me pretece
Ja sam tako kupio u shit stanju Game cube, nego nikako da pronađem neko kućište koje košta manje nego konzola koji sam kupio.Kupi neki u shit stanju za malo para pa prepakuj u ali kuciste
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Ja kupujem samo na forumu, ili po dojaviVerovatno ljubomir
Ovo bi bilo zanimljivo da nije u pitanju cena kontakt + prodavac iz Loznice, jako jeben kombo.View attachment 7645
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/video-igra/oglas/146927284
NGAGE igre u kutijama ko skuplja mozda mu zanimljivo xd
Ko pita ne skitaOvo bi bilo zanimljivo da nije u pitanju cena kontakt + prodavac iz Loznice, jako jeben kombo...... ovako garant mi je jeftinije da uzmem sa Ebay.
![]()