• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

E45392A7-F061-4A01-BD02-D8469D6FD45E.png
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/nintendo-3ds-xl/oglas/146663705

Sanse da lik nije prevarant 2%
Da sam u BG probao bih da kupim ali sa licnim preuzimanjem. Sve ostalo je bacanje para.

Је ли много дати 350 евра за PS4 PRO, потпуно очуван? Питам за друга. Лик му донио кући, испробали све. Трунке прашине нема.

Ja sam moj PS4 launch model, prva serija (Made in Japan) sa jednim DS4 u savršenom stanju (originalna kutija, na glossy plastici je imao foliju, kapice na thumbstick-ovima, bez drifta naravno), bez najmanje ogrebotine u septembru prošle godine prodao za 160€. PS4 Pro (konzola sa kablovima i jednim DS4) ni u ludilu sad ne vrdi više od 250€, plafon. Svakako ne bih razmatrao njegovu kupovinu pored XSS-a.

Sve to stoji samo sto su cene sad malo drugacije iz ovog ili onog razloga. Takvih deal-ova sad nema ili su retki...

Ja sam moj ponudio koliko sam smatrao da vredi u tom trenutku.znam da sam mogao dobiti za bar 30e minimum vise..iskreno da sam imao kome da poklonim ja bih rado ali niko u mom okruzenju ne igra konzole :D

Јбг, каже да је гледао по огласима, чак и они који нуде као за 200 испостави се "када уђеш" да је за 320. Требала му је одмах конзола да сестрићу да након операције, јер је био храбар мали.

Danas sam prodao XsS za 220e,jos me bilo sramota da trazim toliko ali otisla je za bukvalno 10 minuta.
Kao nova naravno.

Za 250€ ide Series S sa dodatnim kontolerom kao što mnogi spomenuše.

Мали је тражио ps4, а колико погледах огласе, питање је да ли се сада може наћи за мање, а да је у оваквом стању? Изгледа да су порасле цијене за конкретно ову конзолу.

Tržište određuje koliko neka konzola vredi a ne naše lične procene, iako se slažem da je XsS ubedljivo best buy, pogotovo za nekoga ko ne želi da da 500e+ za PS5/XsX,
ali ovo je Srbija, Xbox se i dalje kod nas smatra nekom vrstom egzotike, zato i ljudi trenutno daju i oko 350e za polovan PS4 Pro i 250e+ za polovan PS4 iako imaju nov XsS za 270e.

Druga stvar je što je sad baš nezgodno vreme za kupovinu polovnih konzola,
uvek je u decembru i januaru mnogo velika potražnja konzola, a obzirom da je ograničena ponuda polovnih konzola, cene automatski idu gore,
sad su cene PS4/Pro (čak i PS3 konzola) bar 30% veće po oglasima nego što su bile pre decembra.

Back
Top Bottom