• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Zapravo su te fore na mnogo proizvoda na aliexpress-u.

Jesu fore od “juce”, ali upale veliki broj puta.

https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sony-playstation/sonyplastation4-ps4/oglas/146557517
4CEB22D9-CB5A-40DE-8E43-2517CF6BFBFF.png
Dobra cena sobzirom na sve sto ide uz konzolu.

Pa onako, OK cena s obzirom da idu 2 joypada ali ništa specijalno.

Možda ima neku vrednost GT edicija konzole?
Pa dobro ide i 4-5 igara. I koliko vidim kutija. Za ediciju ne znam.

Ehh zivote i novcima, 160e je sad za prastari sony povoljno, a ja pre 3 god. prodao za 170e i jos sa igrama nekim, a kad je bila 2019god davno bese..a sad obican nikakvi slim pa traze po 200-250e..ludilo mozga., ja ne znam ko to jos i kupi

• Like
Reactions: Ace
Ehh zivote i novcima, 160e je sad za prastari sony povoljno, a ja pre 3 god. prodao za 170e i jos sa igrama nekim, a kad je bila 2019god davno bese..a sad obican nikakvi slim pa traze po 200-250e..ludilo mozga., ja ne znam ko to jos i kupi
Tраже за PS2 по 150-200 евра болесници, и то за стандардни сет, ништа посебно. Него су овдашње препродавачке фуњаре откриле колекционарство и да на томе може да се заради добро, и онда сваки иоле очуванији примерак ретро конзола прогласе колекционарским и одвале цену. Е сад да ли то неко стварно купи за те паре (јер колекционари ипак знају колико шта од тога вреди), и ја се питам.

Jedino ovde je cudno sto se vi cudite :). Stvari kostaju najmanje par godina nakon deprecationa, a posle toga im raste vrednost. Klincima je PS2 danas retro kao i vama kada ste vijali NES i SNES kertridze.

Ps2 je barem lako naci , na buvljcima cesto vidjam komplet konzole.

Nece mu nista biti, samo da se osusi malo.

Inace ljudi koriste vodu da ih ociste...

Primer:

Ja ne smem...

Edit: pogledao sam video ponovo, ne bi smela da koristi ovako visok pritisak vode... Stagod, svejedno radi i video sam bezbroj primera gde su ljudi koristili vodu da ih ociste.

Last edited:
i ja sam za voda pristup samo da se na kraju natopi alkoholom i sve pet.

Back
Top Bottom