• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Jel neko ovde ima Play and Charge kit tj. Xbox Rechargeable Battery za series gamepad? Imam je oko 18 meseci i crkla je izgleda, ne drži duže od 10 minuta. Našao sam nešto na netu da zaprljani kontakti mogu da zezaju, da li se vredi cimati, ili je zrela za kantu? 🪫♻️

Jel neko ovde ima Play and Charge kit tj. Xbox Rechargeable Battery za series gamepad? Imam je oko 18 meseci i crkla je izgleda, ne drži duže od 10 minuta. Našao sam nešto na netu da zaprljani kontakti mogu da zezaju, da li se vredi cimati, ili je zrela za kantu? 🪫♻️

Kontakti mogu da zezaju samo ako se ne puni ili tako to, ako ti piše da se napunilo, a drži ti 10min, onda je baci.

To je isti slučaj kao i za rechargable baterije, ove obične što se pune. Crkne to vremenom jbg, sve u zavisnosti koliko koristiš.

To je isti slučaj kao i za rechargable baterije, ove obične što se pune. Crkne to vremenom jbg, sve u zavisnosti koliko koristiš.
Imam enelopove punjive baterije i sanyo punjac iz 2009 i dan dans rade,koristio sam ih redovno od xbox360 ere pa sve do serije x i prezadovoljan sam.Nararvno malo su skuplje ali su vrhunske,imao sam jedam play i charge kit za one kontroler i prodao jer je baterija drzala oko 2 nedelje dok sa ovim od 1.5 punjivim lagano mesec dana konstantnog igranja svaki dan sto je pusti san za dualsense kontorlere :(

Za kantu. Koliko sam video po utiscima na netu, te originalne rechargeable baterije za Xbox kontrolere (još od X360) ne važe baš za dugovečne. Kupi Ikea Ladda punjive baterije sa punjačem i uživaj.

Mislim da će biti eneloop ili ladda, ovaj battery pack se pokazao blago rečeno katastrofa...

To valjda ima 800 ili 1600mah, što je baš bezveze...

2xAA baterije su ti 5200-5600mah, i to drži ono.... drži.

To je jedino valjalo na X360, sećam se, posle toga su krenuli da prave govna.

Bele je pravio eneloop, ove ostale se prave drugde. Procenili su da im se više sviđa da se češće pune i budu dugovečni ne nego da imaju veći kapacitet.

11€ na dobro poznatom Store-u. 😁
Još samo da nekada portuju FF7RR i to je to.

11€ na dobro poznatom Store-u. 😁
Još samo da nekada portuju FF7RR i to je to.
Garant nisu dobru cenu stavili, korigovaće se to kad tad. Anyhow, uzeo sam je, iako je imam na PS-u još od launch-a. Ali ono, za 1300din, neću propasti.

Prvo su krenuli da podmazuju sa "samo ove 4 igre" ce biti portovane, pa raspravicemo o buducim igrama, a sada Phil Spencer uzima pricu sefa Nadelle i otvara vrata za sve. Za manje od godinu dana su smilili fan outrage i navikli ih na novu buducnost.

"I do not see sort of red lines in our portfolio that say 'thou must not,' " he said. It's too early to make any sort of decision on the next version of Halo, he said.

Jedino sto je rano za Halo je to sto igra jos nije oficijelno najavljena. Kada je najave, bice za sve platforme.

We definitely want to be in the market, and when we can find teams and technology and capability that add to what we're trying to do in gaming at Microsoft, absolutely we will keep our heads up," said Spencer.

Spencer added no deals were "imminent" and any that might happen won't be on the scale of Activision Blizzard.

China is a potential area for acquisitions, according to Spencer

It’s been a good area for us to learn from creative teams that have real unique capability," he said. "The real opportunity is to partner with creative teams in China for global.

Prvo su krenuli da podmazuju sa "samo ove 4 igre" ce biti portovane, pa raspravicemo o buducim igrama, a sada Phil Spencer uzima pricu sefa Nadelle i otvara vrata za sve. Za manje od godinu dana su smilili fan outrage i navikli ih na novu buducnost.

"I do not see sort of red lines in our portfolio that say 'thou must not,' " he said. It's too early to make any sort of decision on the next version of Halo, he said.

Jedino sto je rano za Halo je to sto igra jos nije oficijelno najavljena. Kada je najave, bice za sve platforme.

Klasični korporacijski PR, ništa čudno, uzimajući sve u obzir, ja mislim da su dobro odradili celu priču..

Nego, kad će Xbox handheld. :)

Kako je krenulo, bice i Sony i MS handheldova kada stigne sledeca generacija kucnih konzola. MS ima laksi posao, samo da srede handheld-friendly windows-a, i onda moze sve da se lansira sa Microsoft Store-a.

Sony handheld smo imali i ranije, a i sad imamo PS Portal koji nudi handheld igranje,
ali će biti zanimljivo videti prvi Xbox handheld.

Last edited:
Back
Top Bottom