• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Negde sam procitao da je razvoj Spider-Man 2 kostao vise nego sto je Sony platio za ceo Insomniac studio. šŸ˜€
Toje sistem otprilikekao danasnjacenamajstorske satnice :)
Tetka trazila dajoj sepromeni brava navratima i zvala nekog tipa,on dosao rekao 5000 din bi kostalo,ona otisla kod stolara narucila nova vrata sa bravom za 10000din ,teca samo nasadio na ragasto gde su bile sarke :)
Tako i ovo sa cenomigara i programerima,programeri su bezobrazno precenjeni danas i jako skupi i treba sto vise da ih otpustaju i zaposlajavaju ove iz indije to je posao izstolice i nije neki talenat ili umece,svako to moze da nauci,nije da je potreban talenat kao za slikanje ili zavarivanje za to je potreban osecaj i ruka...Nararvno potrebna jei kreativnost ali uvek ima neki scenarista i neki gej supervizor koji im naredjuje sta i kako da isprogramiraju u igri tako da u sustini i nije da je potreban neki skil....Osim da se savlada programiranje....
Znam da su se neki iz thq nordik mislim nesto bunili pa su ih sutnuli i zaposlili 5 novih ljudi saduplo manjim platama :)
Znaci da niko nije nezamenljiv kao ni insomiacov spiderman 2 ,,mislim da je grafika danas na nivou dreamcasta ili ps2 ja bi opet igrao te igre...
Jako se puno ide na neki kao realizam a kada vam ispadne puska prilikom menjanja oruzija u novom call of dutiju imate osecaj kao da je od stirodura....Jebeni kilzon2 na praistorijskom ps3 ima 5 puta bolji osecaj tezine oruzija a budzet mu je gotovo sigurno bar 10puta manji od vanguarda..

Tetka trazila dajoj sepromeni brava navratima i zvala nekog tipa,on dosao rekao 5000 din bi kostalo,ona otisla kod stolara narucila nova vrata sa bravom za 10000din ,teca samo nasadio na ragasto gde su bile sarke :)
Majstori su postali bezobrazno skupi, mislim takvi su već godinama, ali me uvek fascinira koliku cenu odalame za 5 minuta posla... Zato sve Å”to umem zavrÅ”avam sam...

Vidi ja bi promenio tetki bravu da sam malo blize tj da imam vise vremena jer je ona u senti a ja u bc pa sam joj rekao da nadje nekoga jer ja dolazim oko 5 kuci i ja sam jedan od majstora,radim na terenu ali nisam jbt majstor tog tipa da za neki banalan posao uzmem duplo od vrednosti uredjaja ili stvari koju ugradjujes.

The Verge kaze letnji Xbox show ce biti odrzan 9. juna

I understand this is set to take place on Sunday, June 9th and Microsoft is currently planning to announce a new Gears of War game at the show. A Gears announcement won't be the only new Xbox game at the show, which will also include release dates for upcoming Xbox games like Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed, Indiana Jones and the Great Circle, and of course, a new Call of Duty that's set to debut later this year.

Novi COD [open world Gulf War] ce biti najavljen ranije.

Sigurno i Series X refresh, na Amazonu viŔe nema SX konzola kod 1st party prodavača.

Takodje i kod mene šŸ˜
Yep, tako je i kod mene. Ja sam najveća gaming nerdina šŸ˜‚
mi na forumu smo niÅ”a publika, to Å”to se mi međusobno zovemo hardcore gameri to je uvek u manjini i to nikada neće diktirati tržiÅ”te. i baÅ” zato Å”to smo u naÅ”em mehuriću se i iŔčuđavamo u kom smeru ide industrija (fortnite, fifa, games as a service). oni na vrhu vide gde je profitabila i normalno je da će ka tome da streme a ne da zadovoljavaju mali procenat "hardcore gamera" izbacujući svoje milionske ekskluzive na koje se čeka sada po pet godina i čiji su kvalitet i inovativnost sve upitniji.

meni uopÅ”te nije čudno Å”to većina ljudi kupuje xss umesto xsx ili novog ps5 pro kada bude izaÅ”ao. u krugu ljudi koje ja poznajem (ne računam forum) ja sam jedini "hardcore" gamer. sve ostalo su kežualci koji maksimum 2 ili 3 igre kupe po generaciji i ljuÅ”te besplatne ili sportske igre tokom cele generacije.

Nisam neko vreme čitao temu. Moa poŔalica se odnosila na ovo.

Sve dok za 15e legalno moze da se odigra nova AAA igra day 1, placace se makar povremeno.

Isto to sada nude i Ubi/EA, bice na primer velika navala na mesecne Ubi+ pretplate kada izadje SW Outlaws.

Back
Top Bottom