Omega
PS5 je đubre
Zar radi Argentina i dalje?Doduše, pored Argentine GP mi je nebitan.
Zar radi Argentina i dalje?Doduše, pored Argentine GP mi je nebitan.
Verovatno je veliki instant base iz generacije ps4 i xbooxone presao na ps5 i to je dovoljno,posle su samo talozili prodaju ali iskren da budem mene cudi ko uopste kupuje dodatke kao psvr2 i onaj portal ?Vr nema igara,portal je maltene isto kao i mobilni plus kontroler...Ps pulse i pro kontroler dualsense ne bi ni komentarisao to je tek bacanje para...Kamera za ps5 nema svrhu bez ps vra,ne znam iskreno mislim da je sve to laz,sony je sigurno prodavaniji ali ne verujem da je toliko.U ovoj generaciji stvarno ne znam zbog cega je ps5 prodaja toliko bolja od x series.
Skoro duplosony je sigurno prodavaniji ali ne verujem da je toliko
Ne verujem,mislim da je propaganda i jak sony loby nema sanse da je duplo mozda 30% viseSkoro duplo
Ali mi opet nema nikakvog smisla to sto za swich moze da se optimizuje sve a za seriju s ne ?Moze da bude lenjost programera da se downgraduje igra a da se ne vidi da graficki pati,izasao je mortal kombat1 za swich pa izgleda kao ps3 verzija...
Sta mislite dali ce Series S zaista ispasti kocnicar ovog generaciskog ciklusa?
Prvicno najavljen kao "lowest common denominator" jos 2020 se znalo da ce predstavljati problem za third party naslove
Recenzije se u 95% slučajeva rade na Series X, tako ako se igra raspada nije kriv Series S, to je samo izgovor. Plus niko ne brani izdavačima da u potpunosti zaobiđu Xbox ali to se ne dešava.kritika doceka na nozem kaze igra je super ali tehnicki je raspad sistem
Prije cca godinu i po je procurila informacija da Series S čini gotovo 75% ukupnog broja Xbox konzola u ovoj generaciji.pretpostavljam da im je serija s vise prodata na trzistu nego serija x?
Tako sam i mislio,iznenadio sam se koliko su ljudi ustvari kažual gejmeri a ne hard Kor kao ja i većina nas ovde kada sam bio u Austriji u game Shop-u I mediamarketu.Prije cca godinu i po je procurila informacija da Series S čini gotovo 75% ukupnog broja Xbox konzola u ovoj generaciji.
Yep, tako je i kod mene. Ja sam najveća gaming nerdinau krugu ljudi koje ja poznajem (ne računam forum) ja sam jedini "hardcore" gamer. sve ostalo su kežualci koji maksimum 2 ili 3 igre kupe po generaciji i ljušte besplatne ili sportske igre tokom cele generacije