• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Sea of Thieves i Grounded i trebaju svuda da budu dostupne igre kao i Minecraft greota je live service ograničiti tu je bitno da ima dosta igrača.
Peniment i Hi-Fi Rush isto tako do jaja su igre i nisu sada neki popularan žanr da kažemo.
Tako bih isto voleo Nintendo Pikmine da izbaci svuda takve igre imaju posebnu publiku.
Ili Patapon Sony

Microsoft is currently working to release a white-colored Xbox Series X with no disc reader, sources close to eXputer have revealed confidential footage to confirm it to us. This all-digital console is expected to be released sometime between the upcoming months of June and July, but there are chances for a slight delay on that front as well.

The rumor comes from eXtas1s, a Spanish leaker with a fairly good track record.

Moje iskustvo sa Series konzolom je za sad daleko od očekivane konzolaške plug & play varijante.

Prvo što pravi problem sa čuvanjem pozicija.

Kada sam igrao Halo V izgubio sam nekih 45 min gameplaya jer mi nije zapamtio nijedan checkpoint nakon što sam se vratio u igru iz rest mode-a. Nakon toga igra ni jednom nije htela da zapamti checkpoint dok nisam resetovao konzolu. Znači nekoliko puta me je vraćala na identičnu tačku dok nisam provalio o čemu se radi.

Prilikom sledećeg ulaska u igru je izletela neka cloud sync greška ako se dobro sećam ali je sve radilo.

Sada igram Anger Force Reloaded i imam identičan problem da neće da mi zapamti igra progres uopšte, čak i ako skroz izađem iz igre pa se vratim, dakle nije vezano za rest mode kao u Halo V.

Pored toga, sa Far Cry 6 sam imao problem da igra uopšte neće da se pokrene, izbaci neki generički error code. Moram sam skroz da obrišem i instaliram opet i onda je proradila.

Sad jbg kada uđem u turski store i vidim one cene zaboravim sve te probleme. :D
Mada jeste debilno kada nemaš poverenje u konzolu da će da ti sačuva progress...

Za ovih par godina mi se jedino Vampire Survivors rušio i bagovao sa sejvovima, ostalo top, još igram većinu toga sa eksternog mehaničkog diska. Ponekad ne mogu nastaviti quick resume, mora se force quit uraditi ali ništa strašno.

Za ovih par godina mi se jedino Vampire Survivors rušio i bagovao sa sejvovima, ostalo top, još igram većinu toga sa eksternog mehaničkog diska. Ponekad ne mogu nastaviti quick resume, mora se force quit uraditi ali ništa strašno.
Takodje sve sibam sa usbwd hard diska od 4 tbosm series)igara.
Prebacim sa vremena na vreme p koju igru na innterni ssd tj igru koju igram ako je za seriju konzola i to je to,isto i na ps5 mi usb hdd sluzi kao magacin za video igre,mada su mogli dati vise memorije na pps5 jbt 600gb ima default.

Nema šta da se podesi, napali su te neki bagovi. Pogledaj online, sigurno se još nekome desilo.
Pa jeste ima slučajeva ali ne i konkretnih rešenja.

Videćemo večeras kad nastavim sesiju iz rest moda, da li će uopšte da me baci nazad u igru.

Nisam napomenuo da ne koristim rest mod, ide full shutdown, ne znači mi previše tih 15-tak sekundi više. Quick resume mi je mnogo korisniji.

Koristim quick resume opciju cesto i osim stucanja u prvih par sekundi kada nastavim sa igrom nisam primetio nikakve probleme.

Ih, puca quick resume samo tako, jedino ako ga ne koristite dovoljno često :)
Ghost Recon Breakpoint npr. ne radi putem quick resume, vrati te na početni ekran, gde loguje tvoj account.
Stalker Shadow of Chernobyl mi je takođe pukao do sada 4-5 puta, srećom pa često sejvujem, tako da nije velika greda.

Upalio konzolu, ušao u igru i umesto da nastavim gde sam stao startovao je igru ispočetka. Sav progres je opet nestao.

Ono što mi takođe nije jasno je zašto moram da izaberem svoj profil i kada upalim konzolu i kada dođem do glavnog menija igre.

Attachments

• 20240313_182432.jpg
    20240313_182432.jpg
    126.3 KB · Views: 13
Back
Top Bottom