Ali će prije toga izaći novi Series S (Ellewood) ne?Bitan detalj, trenutni Series X [Starkville] ce biti sklonjen iz prodaje po dolasku kantice [Brooklyn].
Da, ali maltene je identican trenutnom Series S 1TB modelu. Bice novi WiFi modul, USB C napred, i sl.Ali će prije toga izaći novi Series S (Ellewood) ne?
Zato sam i batalio nabavku XSX-a i umesto njega sastavio komp. I ovako sve igre koje su izašle ili će tek izaći za box, biće dostupne i na PC-u. Tako da me ove upgrade-ovane verzije konzola, kao uostalom i same konzole više apsolutno ne interesuju. Samo nek' ih upgrade-uju, svakako nikad neće biti na nivou PC-a. Jeste da je PC skuplja opcija, ali realno je i bolja. Da se ne ponavljam od ranije, što se ekskluziva tiče, svedoci smo da ih više nema. Ako ih i bude, onda su to time exclusive varijante, tako da će pre ili kasnije doći i na PC.Xbox pokopava sam sebe, ne treba im PS5 da ih on satre... i pored najslabijeg PlayStationa u istoriji, pricam o igrama, nisu sposobni da budu kreativniji , da ponude neke exluzive kao sto je u ono vreme x360 imao.. uhvatili se glupog Arcana i Bethesde, dobili glupost tipa Redfall a isto tako i Starfield je meni zesce
Da ne izlazi Forza ove godine ne znam dal bih pogledao konzolu uopste i da je nadjem dzabe na ulici XD
Za multiplatform jeste bolja opcija od PS5, gamepass koji jede one ps essential i ostale njihove skupocene gluposti od pretplata, backward starih igara i sto sve novo izlazi day1 na gamekeru XD. Na sve to arg i jeftine igre.
Wahade, da cujemo neko tvoje misljenje o leakovima i kakva su tvoja predviđanja?Coming to Xbox Game Pass: Party Animals, Gotham Knights, Payday 3, and More - Xbox Wire
Coming soon to @XboxGamePass and @XboxGamePassPC: Party Animals, Gotham Knights, Cocoon, and more!news.xbox.com
I swich nema pro verziju osim displeja pa je pojeo sonija i ms sa prodajomNe patim što Xbox neće imati Pro konzolu niti planiram 1000€ da grunem u komp, tako da mi je sve šta rade okej.
Dupli post, a