• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Stigla master kartica iz Mobi banke- neka igre pocnu! :D Ustvari, bolje reci neka se nastave. Prva probna kupovina je prosla (borderlands 3)

Čodi me podseti, ja sve vreme, već par godina u nazad imam mastercard iz mobi banke...

RDR za samo 123 dinara zvuci nestvarno. Da li ce stvarno neko ovo kupiti na PS za 50€? [emoji850]
496e3f71cc50d9ae9de40837892cb7eb.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

• Like
Reactions: Ace
Glupavi Rockstar.

Koliko je ljudima dosta tog usranog trenda, govore ocene BD3.
Kad neko izbaci dobru, krstenu igru bez sranja.

Nazalost taj trend nece nestati dokle god im se isplati i donosi profit.

Ne mogu oni da stave toliku cenu koliko mene boli q i koliko imam dobrih igara u backlog-u.
Cast AAA izuzecima i dobrim novim igrama.

Verovatno gejtcu treba lova da pusti još komaraca na drajvera i one budale u kaliforniji.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Neko se zajebao tokom onog procesa sa FTC-om u vezi Activision akvizicije, i sada imamo info o refreshu Microsoftovih konzola, a nešto i u vezi next gena.

etl9LF4.png
IGH8F1j.png

GSonYv1.png
nED6bMM.png

image.png
PgzZ60y.png

Znači, verovatno na proleće izlazi novi kontroler, dok krajem sledeće godine izlaze updateovani Series S i (digital only) X sa većim i možda bržim SSD-om i novim kontrolerom po istoj ceni kao i do sad. Potencijalni sudar sa PS5 Pro konzolom.
Što se tiče next-gena, razmišljaju o prelasku na ARM arhitekturu i potencijalni launch 2028.

U stvari najjača vest je što će novi kontroler konačno imati žiroskop 😆
edit: kad bolje razmislim, ovaj accelerometer može služiti i za neke basic funkcije kao navedeni "lift to wake", tako da je možda bolje ne zanositi se.

Last edited:
Back
Top Bottom