• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

TW_ComingSoon_10.17.2023-be72795d9a4efee97436.jpg

Phil Spencer confirms via Official Xbox Podcast NO ABK games will be on gamepass this year. “2024 is an accurate timeline”

MS, Capcom, Acti, EA, Take Two, sve te igre su oduvek bile skupe tamo

Nije baš tako, proveravam cene jednom nedeljno na Argentini, recom Capcom igre su osetno oskupele pre oko mesec-dva i to oko 3x u proseku.

Attachments

• Screenshot 2023-10-20 113708.png
    Screenshot 2023-10-20 113708.png
    28 KB · Views: 3
Ta cena je oduvek bila. Znam jer sam mesecima cekao da padne RE4R pa mi izadju sve resi igre pa mi se ugravirala ta cifra u glavu.Fala bogu pa popusti padaju svakih par dana al to sto pise lowest, to je lowest na tadasnjem sejlu. Mnogo igara kada pogledas dole na tu tabelu ima daleko veci popust u proslosti nego sada sto ti samo govori da ako oces nizu cenu, samo cekaj jos malo jer ce ponovo biti ta stara na nekom drugom popustu. Na primer RE4 je pred sam izlazak bio ova cena sada koja jeste na popustu pa se diglo na nesto realnije. Sledecei put kad je pao sale je bio manji popust, al znao sam da ce kad tad da opet padne na prvobitnu cenu i evo sada ga uzeo za $20.

Lupam, mozda je bio popust na Capcom igre i sve su imale 30% off. Drugi put je sale na horror igre i popust je 20% off. Svaki sale ima svoje popuste. To prvo proverim, ako vidim da je imala jednom ogroman popust, onda cu cekam da padne na bas tu cenu ponovo a ne na trenutni manji popust.

Last edited:
Nije tačno da je bila ta cena oduvek za RE3, iz tog grafa je vrlo očigledno, 303 lira je bila standardna cena ali je često bila ispod te cene na popustima (često je bila na oko 76), od septembra nova redovna cena je 800 lira ali opet ima popusta ispod te cene (najniža je bila na 200 od poskupljenja),
znači i standardna cena i cena sa popustom su osetno viši od septembra.

Ista je stvar za praktično sve starije RE igre (sve imaju osetno povećanje od septembra) i druge Capcom igre,
jedino je RE4 drugačiji pošto je to novija i poslednja RE igra pa je u startu imala veću cenu nisu je menjali mnogo (mada je bilo neko povećanje od 200 lira posle mesec dana izlaska igre).

Mislim da si se istripovao. Evo sad sam pogledao i na PS storu, RE 3 je $40 bez popusta. Kao sto rece @Wahad , neke igre to jest od nekih developera i na arg/tur regijama, igre izlaze sa punom cenom kao i svugde. Jedina je razlika sto na tim storovima su popusti apsolutno brutalni kad se pojave. Elden Ring, Diablo 4 sve su to igre koje su $70 i na tim storovima. Al kad padne popust, onda bas padne. RE4R je mislio pao max sa $60 na $40 na PS iliti regularnim storovima a na TUR je sa $60 palo na $20 u istom mesecu.

Ne znam za PS, ja pričam za Xbox i znam o čemu pričam obzirom da svake nedelje pratim popuste,
a to je i vrlo očigledno samo iz onog grafa i linka što sam postavio.
To nije slučaj samo za RE3 već za sve RE igre osim RE4 osetno poskupele od septembra (redovna i cena sa popustom), naravno pričam arg/tur, a skoro su oskupele i druge Capcom igre..
Jedino je RE4 drugačiji pošto je novija/poslednja igra, evo ti i primer i za RE8.

Screenshot 2023-10-20 130541.png

Takođe, nije razlika samo u popustima, sve igre su generalno jeftinije na Tur/Arg nego recimo EU ili US čak i nove igre sa ful cenom.

Last edited:
U pravu je Vetar Re igre su bile skoro dzabe prosle godine. Negde oko ng sam uzeo sve sto je izaslo do tada iz serijala jako jeftino. Mrzi me sada da kopam izvestaje od banke ali definitivno su sada skuplje.

Mislim da su neke firme počele da dižu cene na ARG store-u kad je argenstinski pezos počeo da gubi vrednost, nešto slično je i za tursku liru,
pošto su igre bile baš džabe pogotovo ono sa pola cene ako se koristi valjda mastercard..
Mada su i sa dignutim cenama opet dosta jeftine kad su na popustu, plus nisu još sve kompanije podigle cene..

Kupovina ove nedelje, sve zajedno ispalo manje od 4e
Screenshot 2023-10-20 130541.png

Back
Top Bottom