• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Info ako iko bude povezivao na Xbox SSD eksterni,kabal mora biti 3.0 da bi radila memorija za igre.
Znaci Plav USB unutra znaci da je kabal 3.0
Ja sam se jebavao 2 sata i pisalo mi je citavo vreme samo Media fajlovi mogu dok nisam na netu nasao da je jebeni kabal kriv.

Jedno pitanje
Dal mogu mosto imam nemacki nalogna xbox microsoft storu da promenim u argentiski samo tim sto cu selektovati regiju u setings na argentinu i dodati karticu?
I jos jedno pitanje
Znam da su u argentini pezosi ali mi pise 2o.00dolara za thief koji je oko 2.5e nasvabskom storu?
Promenio sam na argentinu pa pitam dal sam dobro uradio?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Koliko znam, da bi mogao da kupuješ i da bi ti sve radilo, mora i regija konzole i Microsoft account da se promene na Argentinu.

Meni za Thief na argentinskom store-u stoji $29,85 što je oko 30 dinara. :)

Kul, kazi mi samo posto je kartica registrovana vec na nemackom storu jel to ima neke veze? Migu kreditnu da vezem na argentinu?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Ne sećam se kako je bilo kod mene. Mislim da možeš da dodaš karticu ponovo na isti nalog (samo druga država na konzoli), sa Argentinskom adresom i radiće.

Kec je odlican bio meni. U xbox verziji je bilo i vise karaktera kao eksluzivnih, Moon Knight valjda i mozda jos neki tipa Hulk.
Uuuu trojka je beše za Switch izasla

Isti je pristup kao sto je Sony imao sa Vitom i PSP-om, developer moze da odabere da ne koristi delove OS-a pa se taj deo RAM-a oslobodi za igru.

Sony portable devs su na primer mogli kod SP igre ne ucitaju backend MP modul za PSN i time oslobode RAM. Ako se dobro secam bio je i PSP modul za on-screen keyboard.

Na argentinskom storu su iz nekih razloga pocele znacajne korekcije. Igre poskupljuju za 100%

cod.jpeg

elden ring.jpeg

Bacio sam pogled, iste su cene manje više, verovatno su izdavači (Activision i Bandai Namco) digli cene kod njihovih igara.

Back
Top Bottom