• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Ma da, ne žuri mi se, čekam da naleti neki sa garancijom polovan..
I isto odradis gold to gamepass konverziju preko brazila tri godine ultimate gamepass te izadje 100€ smesno za taj servis.
Sto se hdd-a tice igre koje na slici imaju X/S oznaku moraju sa konzole da se pokrenu a igre bez te oznake mogu sa externog,ja sam uzeo externi ssd samsungov od 1tb i kopiranje nekih zahtevnijih igara je presmesno koliko je brzo.

Ma da, ne žuri mi se, čekam da naleti neki sa garancijom polovan..
I ja baš planiram da uskoro kupim Series S, za tu lovu je previše dobra ponuda da bi se reklo ne. Na KP jedan lik prodaje korišćenu konzolu za 200e, kaže kupljena krajem prošle godine. Danas sam ga kontaktirao sa pitanjem da li je konzola u garnaciji, odgovorio mi je da ju je kupio preko KP prodavaca koji robu donose iz Mađarske i da nema pisanu garanciju, već mu je prodavac (nije Ištvan u pitanju) rekao da ukoliko zatreba njeno ostvarivanje to ide preko njega i da treba samo da čuva originalnu ambalažu. Kontaktirao sam kasnije i tog prodavca od koga je kupio konzolu i on mi je rekao da sigurno nije od njega kupio jer on Series S konzole prodaje tek nešto više od mesec dana (pre toga je prodavao XSX i PS5). Uzgred ovaj lik (btw, takođe je iz Subotice) što prodaje polovnu konzolu garantuje za njenu ispravnost, čak mi je ponudio i da snimi video kako radi pa da mi pošalje. Ne znam, možda konzola stvarno radi bez ikakvih problema, svakako cena je i više nego povoljna, ali mi nešto govori da odustanem od te ponude i kupim novu od Ištvana (on mi je najsigurniji). Uzgred prodavac ima svega tri ocene, od kojih je jedna negativna.

Sumnjivo zvuči, prvo si ga uhvatio u laži a još mu se ta negativna odnosi na Series S konzolu.

Ace, kada ulazis u klub vlasnika Series S? Tebi bi konzola pasovala jer je BC zverka.

Neću skoro Čodi brate, super je mašina za te pare ali ne stižem da igram ništa, imam hakovan Switch tri godine već a nisam odigrao maltene ništa na njemu, uzeo dobar komp pre godinu dana nisam odigrao još nijednu igru a imam backlog igara od 2010-te :LOL:

Teraj to u tri lepe, muljanje neko garant
Bukvalno.
Chim mi pricha zvuchi malchice sumnjivo, odmah ignore. Doshlo vreme u koje ni malo ne verujem internet prodavcima, na zhalost.
Ako postoji piko promil shanse da tje neko da me izjebe, iskuliram.

Jbt taj origins sam poceo na xboxone pa nastavio na xboxoneS sa hdrom i sada na xboxserijix pa sada sa pecom na 60fps ,igra evoluirala kroz moje prelazenje :D
Poceo sam je pre 2 god na hard i tu sam negde tek na 70%

• Like
Reactions: Ace
Jbt taj origins sam poceo na xboxone pa nastavio na xboxoneS sa hdrom i sada na xboxserijix pa sada sa pecom na 60fps ,igra evoluirala kroz moje prelazenje :D
Poceo sam je pre 2 god na hard i tu sam negde tek na 70%

Kako si počeo i nastavio, završićeš je na 8K/120 fps-a. :D

Da li neko zna kako su se pokazali Xbox Wireless Headset i Xbox Stereo Headset?
Da li neko zna da li Xbox Wireless Headset radi bez problema ako se prikači direktno na smart TV?

Posle 2 nedelje sa XsS-om moram reći da sam prezadovoljan. :)

Vrlo kompatna konzolica koja se praktično može uglaviti svuda, lep dizajn, konzola i džojstik deluju baš premium, vrlo kvalitetno odrađeni, nečujna u radu,
džojstik odličan i vrlo udoban (jedino je D-Pad baš glasan), sama konzola vrlo brza, veoma brzo ulazi u igre i učitava, meni/opcije/UI odlično odrađeni.
GamePass je klasičan cheat, za oko 1 evro mesečno preko 200 dostupnih igara i svakog meseca se dodaju nove, igre u rasponu od 6. do trenutne generacije,
plus kupovina igara može biti vrlo jeftina (Witcher 3 GOTY plaćen oko 100 din :p).
Inače, neverovatno kako je MS dobro regulisao svoj back katalog, igre od prvog Xbox do trenutno rade i izgledaju, Nintendo i Sony mogu samo da im zavide.

RetroArch se vrlo lako instalira (skine se aplikacija), mada treba malo vremena za podešavanja, i podržava sve konzole od NES-a do PS2 i Wii-a,
N64/PS1/PS2/GC/PS2 igre rade u 4K rezoluciji, N64/PS1 igre izgledaju verovatno najbolje što mogu danas (baš sam juče obrnuo Twisted Metal 2 :D),
dok je iznenađujuće koliko dobro PS2/GC/Wii igre izgledaju u 4K rezoluciji, 3D Wii igre malo seckaju u 4K (treba još da podesim opcije) i PS2 neke igre imaju artifakte/probleme (treba još malo PS2 core da se ispegla), ali generalno odlično radi i sve igre rade (osim možda par PS2 igara).
Toliko dobro sve radi da razmišljam da prodam softmodovan Wii U, kao i softmodovan PS4..
Inače, već duže vreme tražim najbolju opciju za PS1 igre za LCD TV a da ne mora posebna konzola (tipa PS3), i ovo mi se neverovatno dobro uklopilo.

Jedina mana je interna memorija od oko 350GB, što sam rešio tako što sam povezao eksterni 2TB 2.5" HDD na koga prebacujem i vraćam igre po potrebi (za RetroArch imam još jedan posebno priključen HDD od 500GB pun N64/PS1/PS2/Wii igara), i eto recimo glasno kliktanje D-pada.

Sve u svemu neverovatna vrednost za 220e koliko je konzola plaćena. :)

Back
Top Bottom