Delimično imaš pravo, ali ako si na PC-u, rekao bih da su samo prve dve stvari relativno bitne (ne znam ni koliko su podržane), eventualno motion sensor ako insistiraš da igraš pucačine na gamepadu. Xbox pad ima ulaz za slušalice.
edit: i naravno, pozicija d-pada i levog sticka, ako ti više odgovara.
koliko sam cuo podrzane su u novom spiderman-u i u jos par igra, ali ubuduce ce sigurno sve vise ps5 igara koristiti te funkcije
meni su jako bitne i dopunjive baterije
koristicu ga dosta i u rpcs 3 emulatoru, a sto se tice motion sensora, rece Undenis da Killzone nije mogao da predje onaj deo na pocetku, gde ti treba ta funkcija da bi otvorio vrata, mada ne znam dal ima neko rezervno resenje za to, ali i ako ima, samo se bespotrebno komplikuje.
Pa to nemaš na pcu svakako. Pitanje je da li će ista od toga biti podržano u pc igrama, sumnjam. Eventualno Sony portovi, ali eto kažeš da još uvek nije tako da ko zna i da li će.
Meni je recimo plus kod xboxa sto su eksterne baterije i mnogo duže traju od ps. Senzor je beskoristan jer nemaš nisanjenje, ostalo je gimmick kao I trigeri. Vibracija je kvalitetna na oba.
kako nema, ima koje igre to podrzavaju, ali mora da se poveze zicno da bi radilo, ne radi bezicno, to je ono sto mi najvise smeta i sto generalno dzojped ako je preko bluetootha, igre slabo prepoznaju... tu jedino dajem prednost xbox-u, jer nudi i wireless podesavanje preko wireless dongle-a, da ne mora preko ubogog bluetootha, sa kojim uvek neki problemi, em mali domet, em los signal, cujem neki se zale i da im prekida, laguje ponekad.