• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Bačio sam pogled na druge domaće forume oko situacije cena igara kod Batistute i cene su definitivno otišle gore, izvalili Ameri šta se zbiva, jbg...

Last edited:
Bačio sam pogled na druge domaće forume oko situacije cena igara kod Batistute i cene su definitivno otišle gore, izvalili Ameri šta se zbiva, jbg...
Pisali su ljudi iz Argentine ranije o tome po reditu, da ljudi to ne rade jer ce im podici cene u nekom momentu kad skontaju, izgleda da krece lagano :D

Pisali su ljudi iz Argentine ranije o tome po reditu, da ljudi to ne rade jer ce im podici cene u nekom momentu kad skontaju, izgleda da krece lagano :D
Steta sto kaznjavaju argentince zbog toga sto su oni nesposobni da uvedu pravu proveru ko zaista zivi u Argentini...

Steta sto kaznjavaju argentince zbog toga sto su oni nesposobni da uvedu pravu proveru ko zaista zivi u Argentini...
A kako to da izvedu majke ti,aj nam objasni
Da nece call centar specijalan da otvore da zivkaju ljude

kolko glupo pitanje jbt...
za pocetak mogu da traze ID photo nekog dokumenta sa adresom, ko sto na KP traze sliku licne karte, bukvalno gomila nacina...

Također, moram još jednom pregledati BC listu (nisu svi naslovi dostupni u kategoriji, moraju se ručno tražiti).

Bilo bi idealno kada ne bi bilo novih poskupljenja bar dok ne prođe BlackFriday/CyberMonday.

Samo da ne bude "idealno" resenje ono koje je Wahad osetio na svojoj kozi sa svojom Xbox konzolom.

Taman kada sam planirao da uzmem XsX ovo sranje se desi 🤣 Mada nije da je toliko strašno, tj i dalje je jeftinije od većine, između ostalih i US store-a. Turci su npr. jeftiniji kod pojedinih igara (nešto sitno) ali uglavnom Argentina je i dalje među najjeftinijim.

Ne znam šta je poskupelo od igara ali ima uvek nekih popusta.
Sada je na popustu devil may cry kolekcija od keca do četvorke izađe nekoh 300kinti...
[emoji846]
Mislim da sam kec obrnuo jedno bar 10 puta, trojku možda 5(običan ne special edition koji mi je prelak)
Dvojku samo jednom sa danteom sa luciom sam se smorio na nekih 40%
Četvorku 3 puta(sva tri puta na ps3)
Nije da su neke igre ili da su ihre za svakoga ali je cena smešma za četiri igre tog tipa [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Stize novi Elite gamepad, ali je u pitanju samo osakacena verzija.

sku_choose-3b7720b09df7000b990a.jpg

Bolje da su izbacili neki model koji moze da radi sve ono sto PS5 dzojped moze da radi, pa da nemam vise glavobolju sta da uzmem...

Bukvalno, bolji kvalitet izrade, bolji trigeri, udobniji, jedino ako ti vise odgovara oblik i pozicija analoga na ds.
Ono sto je xbox jedino sjebao u odnosu na prethodni je d-pad :/

Kako bre bolji, gde je:

1. haptic feedback
2. adaptive triggers
3. trackpad
4. motion sensor
5. dopunjive baterije
6. mikrofon, ulaz za slusalice
7. lightbar

i mnogo bolji d-pad...

ps5 je mnogo bolji dzojped i uzeo bih ga bez razmisljanja, kad bi mogao bezicno da radi u svim igrama na pc-u, sa svim pomenuti featursima... ali posto to jos uvek nije slucaj, cekam i razmisljam, ili microsoft da izbaci neku verziju koja ce moci bar priblizno da konkurise ovome sto sam nabrojao, ili da se sony smiluje nekad i kad vec izbacuje toliki broj pc portova, a mogli bi da srede da im dzojped zapravo radi na pc-u... goddamnit....

Delimično imaš pravo, ali ako si na PC-u, rekao bih da su samo prve dve stvari relativno bitne (ne znam ni koliko su podržane), eventualno motion sensor ako insistiraš da igraš pucačine na gamepadu. Xbox pad ima ulaz za slušalice.

edit: i naravno, pozicija d-pada i levog sticka, ako ti više odgovara.

Pa to nemaš na pcu svakako. Pitanje je da li će ista od toga biti podržano u pc igrama, sumnjam. Eventualno Sony portovi, ali eto kažeš da još uvek nije tako da ko zna i da li će.
Meni je recimo plus kod xboxa sto su eksterne baterije i mnogo duže traju od ps. Senzor je beskoristan jer nemaš nisanjenje, ostalo je gimmick kao I trigeri. Vibracija je kvalitetna na oba.

• Like
Reactions: Ace
Back
Top Bottom