• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Ako hoćeš džabe a da je legit onda Win7 (Daz aktivacija) > Win10 upgrade > Win 11 upgrade.
Ili ključ za par €.

bre, daš grdne pare na nov PC, a ne možeš par $ za win.
Na nečemu mora da se i uštedi. :LOL: A jest' vala, mogao bih i da kupim key. Kad je beg bio cicija? 😁 E sad, to nameće novo pitanje, gde pošten čo'ek danas može jeftino da kupi ključenzi za prozor u svet? Dajte neki Batistuta sajt za takve aktivnosti. :ROFLMAO:

Windows Defender неће да прође апдејт и скен неће да одради до краја, у оба случаја избаци неки Error Code 0x00...итд, различите даје. То ми је секундарни OS и не палим га често, стоји сада као да је антивирус дефиниција апдејтована јуче иако није прошао скен ни тада. Данас неће ни апдејт ни скен.
Знате ли о чему се ради, може ли се некако ријешити? Не би требало да сам навукао неки вирус јер га не користим за сурфовање али де ти знај.

Аууу, могуће је да сам навукао баш нешто опако. Malwarebytes неће да се отвори након инсталације, а W. Defender неће да прође скен читав у offline режиму, ресетује се Win.
Не знам како се десило имајући у виду да не сурфам са Windowsa али ето... У питању је Win 10 LTSB 2016 верзија.
Има ли неких апликација које могу екстерно да скенирају, са usb-a или тако нешто? Шта бисте препоручили? Имам неке старије Hirens и Ultimate Boot CD дискове.

Takođe, kupio par ključeva i Windowsa i Office-a za par dolara (Office je ako se dobro sećam bio par dolara skuplji) i za mene i za sestru i za neke ljude kojima sam sređivao Windows, nikad problema. Ja sam sa e-bay-a kupovao ako se dobro sećam, samo gledao da prodavac ima puno pozitivnih ocena.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ovo sa YT snimka je dobar savjet. Kada dođe do problema umjesto sfc /scannow koristiti sledeće:

Pod uslovom da butuje win da. Dism ne radi sa online flagom u win pe okruzenju. A ako vec butuje win, mnogo lakse opaliti refresh.

Mountujes iso sa instalacijom, pokrenes setup i samo izaberes da sacuvas sve. Dobijes svez win sa svojim programima i podesavanjima.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Taj dism sam koristio u okviru neke skripte. Ne treba puno vremena. Refresh se radi u gorim situacijama.

Ako nije trash komp, preferiram refresh. Bude sve gotovo vrlo brzo. Ako je trash onda bolje ne jer sam video i da refresh traje i dan i po na celeroncini krvavoj.

Do danas sam bio spreman da dam ruku da je SFC beskoristan jer posle bukvalno stotina primena nikada ništa nije uradio ali baš danas je uradio posao :D

Ako nije trash komp, preferiram refresh. Bude sve gotovo vrlo brzo. Ako je trash onda bolje ne jer sam video i da refresh traje i dan i po na celeroncini krvavoj.

Lakše je probati i sa sfc i dism. Refresh ako je baš loše

Back
Top Bottom