Na nečemu mora da se i uštedi.bre, daš grdne pare na nov PC, a ne možeš par $ za win.
Na nečemu mora da se i uštedi.A jest' vala, mogao bih i da kupim key. Kad je beg bio cicija?
E sad, to nameće novo pitanje, gde pošten čo'ek danas može jeftino da kupi ključenzi za prozor u svet? Dajte neki Batistuta sajt za takve aktivnosti.
![]()
Je l' ovo legit? Planiram da uradim potpunu reinstalaciju Windowsa pa tražim najjeftiniji ali i najsigurniji key za kupiti![]()
Buy Windows 11 Pro Cd Key Retail Microsoft Global
Buy Windows 11 Pro Cd Key Retail Microsoft Global at low price. Instant Delivery within seconds. Save money with Gamers-Outlet.netwww.gamers-outlet.net
Legit je.Imas i komentara 300 dole.ja sam uvek kupovao za 3 4 dolara win key i nikada nije bilo problemaJe l' ovo legit? Planiram da uradim potpunu reinstalaciju Windowsa pa tražim najjeftiniji ali i najsigurniji key za kupiti
Pod uslovom da butuje win da. Dism ne radi sa online flagom u win pe okruzenju. A ako vec butuje win, mnogo lakse opaliti refresh.Ovo sa YT snimka je dobar savjet. Kada dođe do problema umjesto sfc /scannow koristiti sledeće:
Lakše je probati i sa sfc i dism. Refresh ako je baš lošeAko nije trash komp, preferiram refresh. Bude sve gotovo vrlo brzo. Ako je trash onda bolje ne jer sam video i da refresh traje i dan i po na celeroncini krvavoj.
Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk