• Danas, drugog Novembra 2023. forum neće biti dostupan od 19 sati. Hvala na razumevanju.
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

darkado

Well-known member
Reaction score
1,989
I ovde samo nedostaje boot od 40 minuta.
Za diskpart mu je dosta taj fles sto je napravio. Mislim da je shift+f10 komanda da otvori cmd i to je to.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,526
Ne podržava ovaj laptop secure boot svakako, nigde nema u opcijama u biosu. Menjao sam Legacy/UEFI i isključivao sve šta sam mogao šta je pisalo da treba, ali neće da instalira sistem.

Još mi pravi ovaj Windows on the go, najpametnije mi je da mu sačuvam podatke na flešci i da izbrišem sve particije i onda napravim jednu veliku, ionako mu je ssd 256gb a podeljen na dva dela, ništa veliko ne može da instalira.

Omega

PS5 je đubre
Reaction score
4,126
Sa nekom Linux live distrom uradi backup ako ne može boot-ati i onda reinstaliraj.
Isto tako bilo je ranih ploča koje su imale UEFI ‘skin’ a zapravo je BIOS bio u pozadini.

jovcov

Nephalem
Co-founder
Reaction score
4,164
Moze, radio sam vec to, doduse davno.

Mislim da je simple as udje u diskpart pa ovo

List disk
Select disk
Convert mbr/gpt

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk
Meni nikad to nije proslo, patio sam se par puta, posle toga batalio. Samo kopiras fajlove i format cao zdravo.

grunt

Celeb Connoisseur
Reaction score
891
Konacno !! Vratili su opciju da se ne stack-uju instance istog programa, aleluja :D Pored toga su jos neke delove UI-a modernizovali, npr kada iskoci onaj Firewall ekran kada pokreces online igre vise ne izgledao kao iz doba win95 :D Plus su dodali onaj njihov 3D audio (Sonic) odma u systemtray u audio sekciji valjda kako bi vise ljudi probalo, ne znam vredi li to cemu ?

F1X6N1I.png

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
5,412
Konacno !! Vratili su opciju da se ne stack-uju instance istog programa, aleluja :D Pored toga su jos neke delove UI-a modernizovali, npr kada iskoci onaj Firewall ekran kada pokreces online igre vise ne izgledao kao iz doba win95 :D Plus su dodali onaj njihov 3D audio (Sonic) odma u systemtray u audio sekciji valjda kako bi vise ljudi probalo, ne znam vredi li to cemu ?

F1X6N1I.png
Koja je to verzija? Ja jos uvek nemam tu opciju...

Edit

Aha, updateovao sam, tu je...

Desni klik na taskbar, taskbar settings, taskbar behaviors, combine taskbar - never

Last edited:
Top Bottom