Само да се накнадно захвалим свима на препорукама, скинуо сам PotPlayer и за сада врло позитивни утисци. Чачкао сам по опцијама и пронашао мање-више све што ми одговара. Одличан квалитет слике, упоредив са BS-Playerom, инстантно премотавање видео садржаја, чак и на овом кршу од компа, док код других програма постоји задршка (што говори о одличном кодирању), добра интерпретација превода укључујући и разне визуелне стилизације, фонтове, ту је БиЕс Плејер зарибавао на примјер, нарочито у аниме преводима.
Једина ствар коју Би-Ес плејер има над конкуренцијом је управо скидање превода, гдје можете намјестити за које језике хоћете и он вам директно скида превод у филм, значи не да вам нуди резултате на веб претрази него директно у интерфејсу програма понуди све што се може наћи на 3 сајта са преводима, а у 95% случајева ће добро убости већ први који понуди. Чуди ме да ниједан од других програма није уврстио то у своје фичере. Тако да ћу га и даље користити као машину за скидање превода, па пустим видео онда у ПотПлејеру, хехе.