• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Meni se Chrome vuce ko prebijena macka, a svaki drugi browser mi je vizuelno shit u odnosu na Chrome 😕

Da ne bude da samo hejtujem Windows 11 evo i jedne pohvale. Od poslednjeg update-a dosta mi se poboljsalo trajanje baterije. Ono bas je primetno jedno 20-30% sigurno. Malo sam istrazivao po netu kazu da su optimizovali neke stvari da trosi dosta manje struje u sleep modu i stanju hibernacije. Ali meni sada baterija traje dosta duze i kada intezivno koristim laptop. Baterija mi je bila odlicna i pre ovoga. Ali svako poboljsanje je dobro doslo. Pohvale za MS.

Ajde i ja ću jednom da ih pohvalim, od pre 3 updejta neke stvari koje su sporo radile sada rade brže.

Najavili su malo pre toga da će su stavili akcenat na peglanje bugova i UI-a ali to je iznuđeno rešenje jer im je Linux brzinski otkinuo nekoliko procenata tržišta, ako stane to otkidanje opet će se vratiti na staro i gledati samo kako da što više podataka uzmu a što više smeća uvale korisnicima.

PS. Da se zapravo uopšte nisu promenili dokaz je da će ovog meseca ukinuti podršku da Linux distribucije koje su to mogle, mogu da se startuju ako je Secure boot u bios-u uključen. Ovo je odvratan način na koji pokušavaju da vrate deo izgubljenih procenata udela na tržištu.

Tako da opet moram da napišem: Microsoft je zlo!

Nije reč o tome koja korporacija je dobra za svoje zaposlene već za korisnike a Guglu su korisnici poslednja rupa na svirali, akcionari su im na prvom mestu.

Koliko sam ja shvatio po američkim presedan presudama deoničari jesu prvi na listi osoba koje moraš zadovoljiti. I deseti. I stoti. itd...

Back
Top Bottom