Da li refresh pamti pogašene servise, razne opcije koje uključujem ili isključujem preko gpedit kao i pogašene scheduled taskove ili sve vraća na default?Sa resetom da ali iz zivog wina mozes da izaberes sve da sacuvas, to je ono sto zovem refresh. Mozda je pravo ime in place reinstall recimo.
Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk
Nisam se tim listanjem particija bakćao preko WinPE ali na osnovu ovoga što pišeš ne djeluje mi nešto komplikovano. Doduše meni ni instalacija Arch Linuxa ne djeluje komplikovano kad jednom pohvataš šta je šta. Gentoo mi je već smor zbog kompajliranja xDSve pamti.
A znam to, nego nisam hteo da ulazim u problematiku pe-a. Palis disk part, listujes particije, vidis koja je ta itd...
Dism mi je isto dosta vise pomogao iz zivog wina.
Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk
Ne'am pojma, ali možda ti neka od ovih informacija u vezi toga bude od koristi.Kako da konvertujem hdd u GPT (ili kako se već piše) a da se ne izgube podaci sa D particije?
Ne mozes to da uradis bez da obrises sve.Nope, neće.
I dalje prijavljuje istu grešku iako je USB formiran za MBR particiju.
Čitam na netu, to je zato što je UEFI bios, a kada prebacim na Legacy Support onda Bios neće da vidi USBa u Rufusu ne može da se stavi da ne bude EFI startup.
Pravim Windows on the go, pa onda da instaliram partition magic i konvertujem u GPT.
Ne mozes to da uradis bez da obrises sve.
Bukvalno to, radio pre par meseci kad sam instalirao win 11 i svi podaci su mi ostali sacuvani.Moze, radio sam vec to, doduse davno.
Mislim da je simple as udje u diskpart pa ovo
List disk
Select disk
Convert mbr/gpt
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk