• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Switch PC VR (Valve Index, Oculus Quest, PSVR...)

Ima dosta opisa i dosta ljudi nije bas skroz zadovoljno. Jeste odlican tech i dobra OS integracija, ali vidi se da je 1st gen device koji ce dosta napredovati u buducnosti [ako bude podrske javnosti i developera].

Impresivno je sto je proces pravljenja Persona jako brz [1 minut] uz relativno dobar rezultat, ali buduca resenja ce u narednim godinama biti sigurno bolja. Ovo nije ni blizu Meta Codec avatara [koji zahtevaju full scan i trenutno rade samo na PC-u].

Tek gledajuci ovaj review shvatih sta Apple zapravo namerava sa ovim uredjajem...
Obzirom na dizajn, izgled i funkcije, jasno je da prave uredjaj za svakodnevnu upotrebu, koji ces koristiti gde god da si, cak i napolju...
Prakticno uredjaj koji ti nudi da imas pristup, kompjuteru, tv-u, mobilnom, itd... sve u jednom, gde god da si...

Kapiram ideju, mada meni je bezveze koristiti tako nesto napolju, mozda povremeno, ali kad sam napolju, zelim da odmorim od svih tih stvari...

Mene korišćenje ovoga podseća na klince retarde koji bleje (jedni sa drugima, sa roditeljima) sa slušalicama u (na) ušima, samo još gore od toga.

holy-sht.gif

Also, we’re pleased to share that we are currently testing the ability for PS VR2 players to access additional games on PC to offer even more game variety in addition to the PS VR2 titles available through PS5. We hope to make this support available in 2024, so stay tuned for more updates.

Sony ne mari previše za kompatibilnost ni sa vlastitim uređajima, neće se puno cimati oko esoterične kompatibilnosti na PC-u.

“It should be noted that UploadVR and RoadToVr both reached out to Sony the day that blog went up. To get clarification on exactly how it was going to interact. Sony hasn't reached back to them.”

Uopšte me ne bi iznenadilo da naprave aplikaciju za streamovanje sa pc-a na ps5.

Pa dobro, i to bi mi omogucilo da zaigram Alyx na PSVR2.

Gomila ljudi streamuje PC igre na quest2/3 preko WiFi 5/6 rutera, a u ovom slucaju ja cak ne bi morao da idem preko WiFi-a [koji dodaje malo laga] jer su mi i komp i PS5 preko kabla umrezeni.

Jasno, ali bi to prilicno ogranicilo broj ljudi koji bi ovo koristili, jer ti trebaju i konzola i solidan pc.
Strimujem i ja i radi odlicno.

Zanimljivo, znaci verovatno ce ipak ici preko bilo kog 10gbit USB C porta na maticnoj.

Jos da vidimo kako ce da rese Sense kontrolere, da li ce zahtevati neki poseban BT dongle za low latency konekciju...

Back
Top Bottom