• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

ma nije problem walktrough, ko će da se bavi zagonetkama, samo ne treba ukucavati šifre :)
Ja mislio samo jedno kucanje. Jos tri su mi ostale, znaci jedna je bleja :D

Normalno je da imas barove, bas je weird igra.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

kapiram da je sklepao lik u tom endžinu nekako, zato i radi sad konverziju :D

1665189994333.png

Zavrsih sve mape i to je to od mene, mrzi me da jurim sve skrivene iteme i da pobedjujem smrt.
Pauza dok ne izbace neki novi sadrzaj.

uncle-roger-so-weak.gif

imam dva:

1. ti na poslu mozes da igras samo ovu igru i njoj slicne, da mozes da igras nesto pametnije, sigurno je ne bi igrao do besvesti, kao sto je igras
2. bilo je zanimljivo i zarazno preci sve mape i to je to, a jurenje skrivenih itema, gde trebas da ides 10 minuta u prazno da bi dosao do njih, a mapa prazna, nije nimalo zanimljivo iskustvo, kao ni to da nadjem koji mi itemi trebaju da pobedim smrt, to je vec cisto, ali cisto gubljenje vremena, to je nesto sto je iskljucivo ubaceno samo kako bi vestacki produzili trajanje igre i kao sto rekoh ok je samo na poslu tako nesto raditi, dok kod kuce, mogu da igram sta hocu, mnogo pametnije, najvecu vrednost ove igre sam vec iskusio, i sad je vreme da se ide dalje :)

1. počistio sam igru za 50 i kusur sati, ne vidim šta je tu do besvesti, na poslu sam od svega toga možda 10 sati proveo igrajući.
2. ne mešaj zanimljivost sa nedostatkom kreativnosti i nemogućnosti da sklopiš pošten build s kojim je apsolutno jednostavno ubiti smrt. istu sam ubio možda već na jednoj trećini provedenog vremena. :)

50 sati je van pameti sa ovu igru, nije ti ovo Skajrim.

ma jebe mi se mnogo da ubijem smrt, znas kako mi je to zanimljivo...
imao sam OP build, knjige se vrte non stop, tu je i garlic kao sekundari, 3 oruzja na EVO, od toga ta dva, plus rune koji pravi najveci damage i nema sta da pricamo, ja sam prosetao kroz sve mape, a nisam morao ni da se krecem kolko je bio dominantan build... a za smrt mi se jebe kao sto rekoh, nije mi to zanimljivo, igrao sam igru nekih 10-ak sati, sasvim dovoljno.

50 sati je van pameti sa ovu igru, nije ti ovo Skajrim.

ma jebe mi se mnogo da ubijem smrt, znas kako mi je to zanimljivo...
imao sam OP build, knjige se vrte non stop, tu je i garlic kao sekundari, 3 oruzja na EVO, od toga ta dva, plus rune koji pravi najveci damage i nema sta da pricamo, ja sam prosetao kroz sve mape, a nisam morao ni da se krecem kolko je bio dominantan build... a za smrt mi se jebe kao sto rekoh, nije mi to zanimljivo, igrao sam igru nekih 10-ak sati, sasvim dovoljno.
EfXCE01UYAA8csO.jpg

O bog te, koliki backlog imam. Poslednji ach je valjda sam uspeo da u jednoj run-u skupim koplje i oba prstena, i ubijem svakog od čuvara.

Evo, zavrshih i ja nov content.

1666546531365.png

Super je kraj, epski odradjen. Sada farmujem gold da bih kupovao jaja. Vredi igra svakog dinara.

Back
Top Bottom