- Reaction score
- 5,186
Sustižem polako Better Call Saul. Nakon 4 sezone, usudio bih se da kažem da je ovo možda i bolje od BB-a. Sporije je i nema toliko hype momenata, ali je bolje napisano.

I meni je bolje legla od BB..Sustižem polako Better Call Saul. Nakon 4 sezone, usudio bih se da kažem da je ovo možda i bolje od BB-a. Sporije je i nema toliko hype momenata, ali je bolje napisano.
Bukvalno isti utisak, nema toliko nekih ultra climax momenata ali je kvalitet dosta konstantniji i generalno više uživam u seriji.Sustižem polako Better Call Saul. Nakon 4 sezone, usudio bih se da kažem da je ovo možda i bolje od BB-a. Sporije je i nema toliko hype momenata, ali je bolje napisano.
Koliko teorija je tu bilo majko moja. I kad na sve to dodaš i trajanje sezona i epizoda
Odakle nam vremena da gledamo sve to? Mada, moguće da je bilo mnooogo manje sadržaja na netu tada, ili smo bili mladji pa si imao vremena za tako nešto. Sada da gledam neku seriju od 24 epizoda gde je svaka epizoda 42min... Ne znam koja sila bi me naterala. I da je najbolja serija svih vremena, debelo bih razmisio 
jeste,
lalo je malo OP
www.24spoilers.com
uf, kakva epizoda.Bogami, još jedna epizoda Better Call Saul sa ocenom 10Vezali su dve vrhunske epizode. Videćemo koliko će trajati ovaj niz
![]()