• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Izasle su 4 epizode za Star Trek Strange New Words, i najzad mogu da kazem da je ovaj novi ST show GOOD!!!

Epizodni format bez velike centralne price, posada je profesionalna i stalozena pod pritiskom, bas podseca na stari dobri ST.

Izasle su 4 epizode za Star Trek Strange New Words, i najzad mogu da kazem da je ovaj novi ST show GOOD!!!

Epizodni format bez velike centralne price, posada je profesionalna i stalozena pod pritiskom, bas podseca na stari dobri ST.

I meni se sviđa. Najzad Zvezdane staze koje na nešto liče.
Jedino su oni desetominutni epilozi na kraju epizode po meni suvišni. Podsećaju na He Mana iz 80-ih kad su na kraju svake epizode imali ono ‘deco, šta je pouka ove priče’.

Tako je bilo i sa drugom sezonom, pa je Amazon posle izbacivao jednu epizodu nedeljno.

Iako nisam gledao, mislim da je ista stvar bila i sa Wheel of Time.

Dan ranije u odnosu na The Boys, krece treca sezona The Orville.

Iskulirao sam prethhodni period i nista nisam pratio na nedeljnom nivou od novijih serija, sada vec ima serija koje ne bih zeleo da pogledam odjednom nego da ih pratim iz nedelje u nedelju..

Stranger Things 4 odlična, dosta zanimljivija priča od treće sezone.
Novi likovi su mi super, dosta dobar zaplet i sami tvistovi, moram da priznam da nisam očekivao neke stvari.
Produkcija i dalje vrhunska.
Nikola Djuričko, izdajnik srpskoga roda solidan u svojoj ulozi (očekivao sam neku ulogu ala Stefan Kapičić u 24, kada mu Džek Bauer zavrne šiju posle minut, ali nije bilo tako).

South Park: The Streaming Wars (2022 TV Special)

Nakon niza odličnih specijala, ovaj je poprično podbacio. Reciklirane ideje, dosadna radnja, a likovi uopšte nemaju svoj prepoznatljivi šarm - može se reći da je ovo odradjeno čisto da bi se napravio neki specijal i uzeo novac, apsolutno bez neke ideje i vizije.

Ocena 5/10

Odgledao ovih dana Foundation. Odlicna serija meni bas zanimljiva prica. Ceka se sezona 2.

kao i witness iz prve sezone (isto reditelj), izgleda u isto vreme stilizovano i super realno.
btw odlicna sezona, nije bilo meh epizode.

kao i witness iz prve sezone (isto reditelj), izgleda u isto vreme stilizovano i super realno.
btw odlicna sezona, nije bilo meh epizode.
Ja drugu jos nisam pogledao, hocu opet iz pocetka da izvrtim sve tri.

pogledao sam skoro prvu, hit&miss kvaliteta...koliko se secam i u drugoj je bilo meh epizoda.

Da, prva je imala par epizoda koje su mi bile bas dobre, ostalo onako. Zima mislim da mi je najbolja bila i poslednja, sto je digic radio sa onim alienima.

Beyond the Aquila Rift, keva.
Ne secam se zime. Ta zadnja kida i ostali su mi mech farmeri u secanju kao simpica. Mogao bih da overim ponovo def.
Zadnja epizoda iz druge...vilica do poda. Bizarno do beskraja.

Počeo je i Orville, prva epizda malo "ozbiljnija" a i događaji iz druge sezone su mi skroz magloviti.

Sem ako nisam zapostavio neke epizode izmedju, treba iz druge sezone da pogledas ponovo epizode 8 i 9, kao i 13 i 14 ili da citas Orville Wiki.

The Night Of je odlicna serija, dobila je i dosta nagrada. Riz je dobio Emmy za glavnu ulogu.

Back
Top Bottom