• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Baš me razočarala 3. epizoda poslednje sezone Beter Call Soul. Po meni onaj kraj nije imao baš smisla i sve mi je zbrzano i antiklimatično za tog lika, da ne pominjem što je ostalo još 10 epizoda do kraja serije a oni su jedan važan nit priče već završili. Još uvek se nadam da je sve nešto samo što je prošlo Nachu kroz glavu, ali ni to nema nikakvog smisla...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Možda nije loše da se stavi ovo sve u spoiler tag.

Ali se slažem se sa tobom, dosta iznenada prekinut story arc i moram da priznam iz dosta "glupog" razloga.

Meni je fenomenalna epizoda bila. Nekako očekivano, znajući pisce i odluke iz bb.
Režija, fotografija gluma ocena 10.

zavrsio drugu sezonu raised by wolves, solidna ali malo meh u odnosu na prvu sezonu. prva sezona je imala dosta vise world buildinga i interesantnih stvari a kraj je bio bas wtf. ima i dalje dosta misterije, sto je kul, samo se bojim da na kraju sve to bude bezveze objasnjeno...i sada mi se neke stvari nisu svidele.

Baš me razočarala 3. epizoda poslednje sezone Better Call Saul. Po meni onaj kraj nije imao baš smisla i sve mi je zbrzano i antiklimatično za tog lika, da ne pominjem što je ostalo još 10 epizoda do kraja serije a oni su jedan važan nit priče već završili. Još uvek se nadam da je sve nešto samo što je prošlo liku kroz glavu, ali ni to nema mnogo smisla...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Uzmi gledaj Anime brate veruj mi neces se nikada razocarati

Pogledao 2 ep The Offer.

Za moj ukus previše zbrzana dešavanja, nekako se mnogo skače i prolazi kroz Godfather triviju, čak i neke legendarne scene koje su poznate iz pop kulture (Sinatrino učešće) su nekako urađene ultra brzo i samo se prešlo preko njih. Pojavi se neki problem boom - done. Idemo dalje. Mislim da je moglo mnogo bolje da se uradi priprema glavnih tačaka u seriji, recimo, pronalazak Kopole, on se samo pojavi u seriji, ili Al Paćino... Nekako sam mišljenja da je moglo sa mnogo više pažnje da se uradi buildup to tih likova odnosno događaja. Za sad baš prosek od serije, ali eto, naučiš nešto novo ako ništa drugo (ipak je to verovatno jedan od najpopularnijih filmova svih vremena, čak i u Srbiji mislim da retko ko ga nije gledao).

Napomena: Nisam baš ogroman fan Godfather filmova. Odgledao možda dva puta svaki deo, shvatio privlačnost, dosta uživao u njima i shvatam zašto su iznad proseka (zaista su vrhunski filmovi), ali nikad me ništa nije teralo da ih opet gledam. Mnogo više iskreno sam uživao u Mafia igri recimo :)

Halo je imao bas fin buildup sa centralnom pricom oko Master Chief-a, artefakata, i cele backstabbing situacije sa vodjstvom UNSC-a.... i onda su nam dali standalone epizodu na Madrigalu. Ako nista drugo, makar su na brzaka zavrsili tui pricu as Kwan i Soren-om.

Ostaju jos dve epizode, ocekujem sad napad na Reach i zavrsetak serije sa scenom gde Pillar of Autumn pronalazi Halo.

Krenula S02 Hacks. Prva mi je bila jedna od boljih serija prošle godine.

Izašlo 5 epizoda The Offer za sada. Početni utisak mi je izgleda bio pogrešan, sada jedva čekam narednu epizodu. Vremenom je postala izuzetno "pitka" i što se tiče priče stabilna - ne skače se mnogo, ima neku normalnu radnju, kao i simpatične likove.

Zavrsi se Halo, and I liked it! Verovatno je dosta pomoglo to sto me Halo igre nisu puno interesovale sve ove godine.

Drago mi je sto snimaju jos.

Heh, primetih da je danas izašla

Code:
Better Call Saul Presents Slippin Jimmy S01

bcs01.jpg

Before Saul Goodman, a criminal lawyer, before Jimmy McGill, a lawyer you can trust, there was: Slippin’ Jimmy! He’s a sly young slickster trying to make it through Catholic school without landing himself and his best pal Marco in detention again.

Pa eto, ako nekog zanima, može da baci pogled i napiše ovde kakvi su utisci.

A danas se pojavila ep7 poslednje sezone (kapiram da je ovo finale polusezone, ostatak kasnije u godini).

To je sad kraj "polusezone"? Mogao bih konačno da nastavim sa serijom.

Back
Top Bottom