• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Pozdravio te Ghoul. :D

Liste su svakako zanimljivije od onih koji se furaju na mejnstrim sajtovima, i dobro je da postoje, i čak podržavam da se menjaju filmovi kroz decenije, jer na taj način samo mogu da se iskopaju stari-novi biseri koji nisu prešli sve filtere sadržaja koji nam se servira u izobilju.
A što se tiče izostanka određenih žanrova i to je sasvim u redu, sigurno je noir film imao svoje mesto u nekoj od pređašnjih dekada.

Sa liste Kritičara nisam gledao 40, sa Liste Reditelja 38, ima tu naslova koje sam pustio i ugasio, gledao samo neke inserte, morao da prekinem itd.

Last edited:
Prvi Utisci za Avatar 2....

‘Avatar: The Way of Water’ First Critic Reactions: “Mesmerizing, Visual Masterpiece”​

The initial reactions to 'Avatar 2' press screenings are in: "Never bet against James Cameron ... ... mesmerizing beauty in every frame."

Jos par reakcija

A2 ce vem pomoci da vise volite svoju porodicu!!!! :ROFLMAO:

A2 tehnicki ugnjetava ostale filmove u stilu skolskog nasilja!!! :ROFLMAO:

yT5azcu.png

"There are lots of factors that led to this point. The movie is astounding, to be sure. Akerman, its director, who is a pioneer of feminist filmmaking, died in 2015, three years after the last poll. The film also was restored and re-released in the Criterion Collection in 2017, which means people like me who hadn’t seen it previously (we didn’t all go to film school) got a chance to do so in theaters. And the pool of voters from which the final list was drawn has been diversified since 2012, so it’s possible that helped with a film that is, undoubtedly, an ur-text of feminist film."

"And if 1,639 people who spend their lives getting paid very little to preserve and curate and explore cinema say this is the best movie ever made — at least in this poll — then isn’t it worth a shot?"

Prevrteo sam ovaj film, tacno je onakav kakav sam mislio da ce biti.......ne mogu ja ovo, jbg
Ovo najbolje opisuje utisak o filmu (cak iako sam na ff odradio)...

U jednom momentu, njen muž (Edit: ili šta je već ona osoba što spava u njenoj kući, za razliku od ostalih koji ne spavaju, nebitno) je pita, jel danas utorak. Onda sam i ja pomislio bog te jebo jel danas utorak, jer deluje mi da sam ovaj film pustio u subotu i da je prošlo već nekoliko dana kako sedim i gledam film kako neka žena u rialtajmu seče krompir i pere kadu.

Ako je već moralo da žena pobedi na Sight and Sound listi, mogli ste bukvalno da izglasate bilo koji film Ketrin Bigelou ili Džejn Kempion umesto ovoga.
Ovaj film je trebalo da ostane tema razgovora dvoje pretencioznih studenata filozofije i neke umetnosti, koji će se posle tog razgovora možda pojebati, možda ne, zavisno od toga kolko se slože o temi reprisije koje doživljavaju sredovečne žene. Ne treba baš da bude proglašen za najbolji film svih vremena uglednog lista/portala.

Mislim da me gledanje tri Žikine dinastije neće oprati posle ovoga.

Last edited:
Back
Top Bottom