• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Pazi, mozes da skines i onda kao i ja prevrtis. Dovoljno do pola filma da dodjes i shatices da li ima smisla da gledas ili ne :D

Mislim ono, meni bas tesko proseravanje da ovakav film bude izglasan za najbolji (cak ga ne bih uopste stavio na ovakvu listu :) ). Ali to sam samo ja. Mozda se tebi/drugima svidi.

Last edited:
Ja sam letos pogledao baš dosta filmova od Rohmera i tu je uglavnom akcenat na dijalozima, neki su mi bili teške smaračine a neki su mi se jako svideli jer iako su skroz drugi fazon od onoga što ja volim oduševio sam se nekim opažanjima autora, detaljima, postupcima likova itd. Treba pružiti šansu raznim filmovima jer nikad se ne zna a ono što mi volimo da gledamo tome je najlakše vratiti se...

Liste naj filmova ovakve liste su obično pre neki duh vremena nego realna situacija koja je nemoguća, kao aj sad da ubacimo nešto što nismo pre...meni je double indemnity bolji od većine filmova iz top 10 a to mi i nije medju omiljenim naslovima, tako da mi svejedno jel na prvom mestu ova žena ili citizen kane ne predstavljaju mi ništa oba filma bez obzira na značaj ili šta već....

Moje vidjenje ofc ionako sam većinu filmova sa liste gledao ne jer moram nego jer su me zanimali tako da očigledno je da preovladava odlična kinematografija a top 10 je tu da se baci stejtment

Dokle više sa Abbott Elementary, pre neki dan sam video neku listu najboljih serija za gledanje ove godine i opet je pri vrhu. Pogledah opet (nastavih tačnije) neke epizode iz druge sezone i ponovo sam odustao posle pola sata :D Neverovatno kolika je suša komedija, tačnije family friendly sitkoma, i da zbog toga jedna ovakva ispod prosečna serija bude ovoliko uzdizana i hvaljena - a dobiće kako vidim ponovo neke nagrade... Možda nekom ko nije pogledao ništa od klasičnih sitkoma u zadnjih 20 godina nešto od ovoga bude smešno, ali čak i tad, likovi su mnogo iritantni, dijalozi bože sačuvaj i iz nekog razloga non stop svi gledaju u kameru i misle da je to smešno.

Generalno je gluma danas postala dosadna, u filmovima i serijama već deceniju i jače, vlada ta smorena atmosfera gde je sve blago i bez jačih izraza. Zato kada e uzme neki klasičan glumac koji ima ispod repa 1000 uloga i voli da mu ga da malo na to se gleda kao na preglumljivanje. Siguran sam da si gledao Malcolm in the middle, ali bih ti predložio da ga obrneš, ta serija je super ostarila, i ako se ikada potegla priča o live action Simpsonovima, to bi bio pravi odgovor, čak je u nekim instancama daleko srčanija i bolje odglumljena, a cake i fore i dalje smešne posle toliko decenija. Evergin čisti!

Gledao sam odavno, kada je još bilo na televiziji :) Tako da bih mogao da ponovim.

Neverovatno mi je pre svega jer mi se činilo da su došle generacije koje su odrastale na tim starim filmovima/serijama i da su sada spremne da daju nešto novo komediji, u 21. veku su bile neke zaiste vrhunske komedije, poput: Community (prve tri sezone), 30 Rock, It's Always Sunny, Curb, Modern Family (prve sezone), Arrested Development, Parks And Rec, Office US, Louie, Veep... Ovo iz glave pričam, ko zna šta sam sve zaboravio.

I umesto da se napreduje u tom žanru, došli smo do toga da je Abbot Elementary vrhunac komedije 2022. godine. 🤦‍♂️

Pa primetio si da je humor postao pipava tema, kkao se menjaju trendovi o ljudskoj svesti i ponašanju, pokušavaju određene tipove da uguše jer smatraju da su uvredljivi.

A tu je načinjena velika greška, jer sam humor, a pogotovo crni humor, ume da ubode dugmiće ljudima i da na taj način posle ostavi dublji trag i da se ljudi ponekada zapitaju u vezi svakodnevnih stvari, a i mogu da nasmeju. Sa te strane cenim jako Its Always Sunny, jer nisu poklekli i dalje, i samo su luđi kako godine prolaze iako ih gledam ofrlje jer nemam baš puno vremena da se investiram kao nekada. Nabrojao si tu odlične naslove, čak i klasike i par underdog naslova koje niko ovde još nije gledao do te mere da ih preporuči u top listama.

Eventualno bih ti još preporučio Sex Education sa Netflixa, teži da bude woke, ali mi se čini da je mnogo bolje pristupio tome šta se dešava u glavama tinejdžera i da na edukativniji način pristupi rešenju problema sa kojima sa mladi susreću, i da smešno je pride, konstantno.

Za Abbot ne mogu da kažem ništa jer od tebe prvi put čujem za seriju, ali bacih pogled na trejler i deluje, pa nezahvalno baš i sigurno previše, a ko to voli...

Sve više se zentam da gledam ovaj film, bkv bi voleo da ostane na ovome da čitam članke i pogledam po koji trejler...

The seas of Avatar: James Cameron on the real science behind his fictional world​

The director shares how Earth's oceans inspired The Way of Water—and his hope it will motivate viewers to protect our own planet.

OVvCkjR.png

Izgleda imaju velike ambicije, i nece raditi neki small scale akcioni projekat gde ce radnja biti fokusirana samo na trenutne dogadjaje a onda da gledaoci sami odu na net i informisu se o ogromnom WH40K lore-u.

Al nemam poima sta bi mogla da im bude odskocna daska. Ja bih licno otisao skroz na pocetak - kraj Age of Technology-a, nestanak Warp-a, wasteland Earth, i prvi izlazak Emperora u javnost. Ali to je tako daleko od "trenutnog WH40K", verovatno ce sve to da preskoce.

Last edited:
Kina sada ima svoju Kovid krizu, veliki protesti su naterali vladu da skinu razne restrikcije za kretanje, okupljanje i testiranje koje su drzali godinama posle pokretanja "zero covid" restrikcija.

Videcemo da li ce dozvoliti ljudima da se okupljaju masovno, ili ce ponovo da stegnu kais.

Back
Top Bottom