• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Stvarno dobro izgleda, samo šteta što Mario i Luigi nemaju italijanski akcenat.

Kada nam se učini da smo videli sve što veštačka inteligencija može da ponudi, pojavi se nešto što potpuno razbije sva naša očekivanja.

Veštačkom inteligencijom do naučno-fantastičnih kadrova domaćih filmova​

sZmyYhO.jpg

fTesT7G.jpg

Should the success keep rolling, he says the story has further places he can take it and already has an idea for a sixth and seventh film. However, he admits he may not be able to do so by that point:

“I’d be 89 by then. Obviously, I’m not going to be able to make Avatar movies indefinitely with the amount of energy required. I would have to train somebody how to do this because I don’t care how smart you are as a director, you don’t know how to do this.”

byxInG7.jpg

bRLs5be.jpg

Diznijev crtani film „Čudesni svet“, u kom je glavni junak gej, stigao je u naše bioskope i podelio srpsku publiku. Dok istražuje fantastično okruženje puno misterioznih stvorenja, ovaj akciono-avanturistički film po prvi put uključuje i prvu gej tinejdžersku romansu.

Nemam nista protiv gay ljudi imao sam i drugaricu koja je gay tako da sam jako upoznat sa njihovim svetom..ali sam veliki protivnik sto ih ubacuju u filmove serije igre i crtane sad.nemam nista licno protiv da gledam to cak i gledam The L word new generation jer mi je skroz zanimljivo da gledam kako su odradili njihov zivot i skroz je tacno.ali mi bzvz sto ih ubacuju svuda..da imam decu ne bi im dao da gledaju tako nesto dok ne napune dovoljno godina tipa 12god tad su solidno zreli da znaju i razumeju to i odluce sta oni zele i naravno podrzao bih ih u svemu

Evo ceo razgovor sa Holivud Reporter odakle je bio gore citat pa koga zanima da čita a znam da ih ima. Ostali govanca i jeza emoji cepajte

GUR2zGn.png

Last edited:
previse otkrivaju, uopste pojava dva lika u trejleru je spoiler.

Quaritch-a izgleda cuvaju da bude iznenadjenje, ne prikazuju ga u trejlerima.

...mislim da se pojavljuje kratko ali da nije covek, on i sigurni su navi

Pitam se koje scene je ovaj uopšte snimio pošto se jedva kreće, crtaće ga 80% Filma...

Back
Top Bottom