• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Disney+ Trejleri i Vesti 2022

Nadam se da ce True Detective ispasti ok ovaj put, samo sam S1 pogledao.

Meni druga odlična bila, kraj je bolji nego u prvoj, sećam se kad sam gledao finale izgoreo sam od tenzije. Najveći problem druge sezone je bio što je totalno drugo nešto (što je valjda i bila poenta in the first place) a to se danas ne prašta pa je kenjanje na sve strane uradilo svoje.

Treća je negledljiva da, ugasio sam je. Ono kad sporo govore da imitiraju mračnu atmosferu prve sezone jezivo.

Pokušao sam ja dva puta da odgledam treću, baš gotivim True Detective al jbg nije išlo, sve mi je bilo fejk i veštački, na silu...svakako me zanima nova sezona

Izasla je druga sezona netflix [battle royale] serije Alice in Borderland!

Prva sezona mi se bas svidela. Prvi arc je bio jaaaako dobar, a drugi arc full on anime. :D Nadam se da ce i S2 ispasti dobro.

mnogi pljuju S2 True Detective, ali početak jeste sporiji, ali kako odmiče sve je bolje. treću nisam pogledao ... još

Meni druga odlična bila, kraj je bolji nego u prvoj, sećam se kad sam gledao finale izgoreo sam od tenzije. Najveći problem druge sezone je bio što je totalno drugo nešto (što je valjda i bila poenta in the first place) a to se danas ne prašta pa je kenjanje na sve strane uradilo svoje.

Treća je negledljiva da, ugasio sam je. Ono kad sporo govore da imitiraju mračnu atmosferu prve sezone jezivo.
Odlicna je S2, i meni daleko bolja od S3, samo sto kazes ljudi su ocekivali nastavak prve, treca donekle pokusala da se vrati na taj kolosek, ali po meni neuspesno.

Back
Top Bottom