• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

Auf kako sve dobro izgleda!!! I taman stave dosta hintova iz prvog age-a i pre prvog age-a da mi pojacaju hype. :D

Na SDCC-u su prikazali unistenje Valinor drveca i veliku senku Morgotha nad drvecem!

Modza, al mozda i ne.... i dalje se ne zna ko je onaj meteor man, imamo char poster za njega [matora bratada drtina]. Ovaj beli je mozda neki dark wizzard, ko zna sta je.

Meteor Man... na prvi pogled izgleda kao wizzard, ali mozda je sve samo ocigledan misdirect.
zf4ngb8k46d91.jpg

Sauron se u svojoj Annatar formi uspeo uvuci u dupe Numerorcija, ko zna mozda ce ostaviti taj unveil tek za kraj sezone.

A ovaj u belom u trejleru nije sam, ko zna ko su.
02Hp6Ex.png

Last edited:
Јбт, управо сам слушао Curse of Feanor! Како волим тај албум, који закон је то што уопште постоји.

Јбт, управо сам слушао Curse of Feanor! Како волим тај албум, који закон је то што уопште постоји.
IMHO, najbolji album od njih. Ima da se vratim nekih 20 godina u proshlost i pravim music videos sa scenama iz Rings of Power i BG muzikom.

Imagination from the Other Side je ubedljivo najbolji album Blind Guardiana, odličan je i Nightfall ali pik je bio sa prethodnim albumom. U Nightfall-u me i produkcija nervira, a IftOS ima jednu od najboljih produkcija na nekom metal albumu. Možda i moj omiljeni bend u svako slučaju ali od kada je otišao Thomen Stauch na bubnjevima, to više nije bilo to nažalost :(

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mogao bi da se ukine embed toga, realno je glupo kačiti sadržaj koji ne može da pusti većina ljudi

Када на велико поткрадају ауторе, укључујући и систематску крађу легендарних бендова и извођача, шта онда очекивати? Нема бесплатног ручка у капиталфашизму.

Evo par reakcija ljudi koji su videli prve dve epizode Rings of Power-a

Back
Top Bottom