• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

Evo prvog pogleda na orkove, izgledaju super!!! Prave maske i sminka, no CGI crap iz Hobbit filmova.

Posle pada Morgotha, orkovi su se razbili u manje grupe, i bez centralnog vodjstva su se povukli duboko ispod zemlje. Ali to ce sve promeniti kada Sauron krene sa svojim planom da pokori Middle Earth.

FVyS2ZNXsAES9pg

FVyS2ZPXwAMZGLu

FVyS2ZcXoAAn6-t

FVySZsuWIAERNEY

FVySaR3XEAQQ8up

FVySa1KX0AcDceV

Što su tako beli? Mrze crnce orkove?
Morgoth je od elfova napravio orkove, verovatno su ovde blize svom elf stanju i staroj beloj kozi.

Takodje show zakonski ne sme da direktno kopira bilo sta od LOTR filmova [copyright/trademark by New Line Cinema], ocekuj tweakovan dizajn za apsolutno sve, cak i fizicke objekte koji ce preziveti iz 2nd agea do doba PJ filmova.

A sta bi sa onim ```crn od muke```.

Pravda za crne orke. Da su ih nagarali malo ugljem pa i nekako...ne sve, makar polovinu.

It's a fantasy setting, mogu da rade sta hoce. :D I sam Tolkien je bio u full on "everything is possible" modu, ceo svet mu je ravan i stvoren zeljom illuvatara.
Nadam se da ce u openingu prve epizode da prikazu prvo dizanje sunca i meseca iznad Middle Earth-a.

Ovaj Wiki spominje boje koze oraka - nezdravo zuta, siva, zelena, braon i crna. Tako nesto daje dovoljno prostora seriji da se razmase sa raznim dizajnovima.

Ma ovo će biti neki shit kao ona Shannara Chronicles, 90%.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Za sada show izgleda bas dobro, i imaju vise nego dosta materijala za tih najavljenih 5 mini sezona [svaka epizoda ce izgleda biti maltene ko film, oko sat i po].

Ma ovo će biti neki shit kao ona Shannara Chronicles, 90%.

Ipak mislim da te je mračna strana omela, iako svi imaju pravo da kukaju o nasilnoj diverzifikaciji u novom serijalu, za sada ovo što je izašlo sa slika sa samih setova, ima produkcijsku vrednost koja je iznad te smećarske serije koju sam gledao kada je izašla, i neponovilo se.

Ja sam uzivao u Shannari dok je trajala, mada od pocetka sam znao da dobijam trashy fantasy fun. Knjige su bile upecatljivije od serije, ali serija je imala dopadljivu grupu glumaca.

iako svi imaju pravo da kukaju o nasilnoj diverzifikaciji u novom serijalu, za sada ovo što je izašlo sa slika sa samih setova, ima produkcijsku vrednost koja je iznad te smećarske serije koju sam gledao kada je izašla, i neponovilo se.
IMO ako ijedan zanr ima prostora za dizerfikaciju, to je fantasy zanr. U tom zanru je od starta ugradjeno da postoji potencijal za dobar zivot za sve.

Middle Earth jeste napravio white englishman pre 2. svetskog rata koji uopste nije razmisljao o tome, ali ne znaci da moramo da pratimo sve njegove zamisli bez odstupanja. Ovaj show se svakako pravi bez dozvole da se takne bilo sta originalno iz LOTR knjiga i Silmariliona [i filmova koji su snimljeni do sada]. Imaju pristup samo apendix dogadjajima sa kraja RotK i pismima koje je Tolkien pisao za zivota [gde je i napisao da je otvoren za interpretacije i nove price od buducih autora].

Anyhow premijera show-a je za samo 2 meseca, ocekujem drastican buildup marketinga u narednim nedeljama.

Aha, trebalo mi nemalo vremena ali sam na kraju skontao o kome pricate. DieHardmanov Spartacus svrš fazon.

wocjov.gif

Ajde, ne pravite se sada, ako se ja dobro sećam svršavalo se na starom forumu na ovaj trailer kada je izašao:

i ja sam svršavao zbog vas i čak sam mislio da nije loša serija prvih nekoliko epizoda pa onda ukapirao da je baš shit, jedino sam pogledao celu prvu sezonu jer sam nastavio da svršavam na glavnu glumicu koja je glumila vilenjakinju, a vidim sada da su neki svršavali i na glumce :)

Back
Top Bottom