A koliko bi pizdeo da je danas neko pravio LOTR filmsku adaptaciju po prvi put, i prvi trejler bio ovaj, sa sve stock muzikom i cheezy naratorom?Nema ovo ni sch od schmeka pravih Gospodara Prstenova, ovo kao disney da pravi
Pa naravno da je sve cisto, pocetak 2nd Age-a je bio period mira i blagostanja posle apokalipticnih desavanja sa Morgoth-om.... sve dok Sauron [u ljudskom telu] nije uspeo da se ulize svima, i zakuvao jos jednu apokalipsu.Previše mi je čisto sve, treba malo to zamuljati nekom prljavštinom.
A koliko bi pizdeo da je danas neko pravio LOTR filmsku adaptaciju po prvi put, i prvi trejler bio ovaj, sa sve stock muzikom i cheezy naratorom?
Ovo je bio nas prvi susret sa LOTR-om, prvi javni teaser. I posle toga prvi puni trejler je bio maltene kao za horor film.
Pa naravno da je sve cisto, pocetak 2nd Age-a je bio period mira i blagostanja posle apokalipticnih desavanja sa Morgoth-om.... sve dok Sauron [u ljudskom telu] nije uspeo da se ulize svima, i zakuvao jos jednu apokalipsu.
Pa zato Hobit izgleda onako odvratno, sve sam cgi. Lotr i dan danas izgleda lepše, vidi se da je dosta sniman na pravim lokacijama, dosta manje zelenog ekrana, tj barem tako deluje.Mislim na vizual, digitalno je previše. Fali malo filtera da to izgleda lepše.
malo ps4 vazelinaMislim na vizual, digitalno je previše. Fali malo filtera da to izgleda lepše.