• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

Nema ovo ni sch od schmeka pravih Gospodara Prstenova, ovo kao disney da pravi
A koliko bi pizdeo da je danas neko pravio LOTR filmsku adaptaciju po prvi put, i prvi trejler bio ovaj, sa sve stock muzikom i cheezy naratorom?

Ovo je bio nas prvi susret sa LOTR-om, prvi javni teaser. I posle toga prvi puni trejler je bio maltene kao za horor film.

Previše mi je čisto sve, treba malo to zamuljati nekom prljavštinom. :D
Pa naravno da je sve cisto, pocetak 2nd Age-a je bio period mira i blagostanja posle apokalipticnih desavanja sa Morgoth-om.... sve dok Sauron [u ljudskom telu] nije uspeo da se ulize svima, i zakuvao jos jednu apokalipsu.

Novi intervju sa showrunnerima u Vanity Fair-u, izgleda da znaju sta rade.

Fokus ce im biti na 5 velikih prica iz 2nd Age-a [kovanje prstenja, uzdizanje Saurona, pad Numenora...].

A koliko bi pizdeo da je danas neko pravio LOTR filmsku adaptaciju po prvi put, i prvi trejler bio ovaj, sa sve stock muzikom i cheezy naratorom?

Ovo je bio nas prvi susret sa LOTR-om, prvi javni teaser. I posle toga prvi puni trejler je bio maltene kao za horor film.

Pa naravno da je sve cisto, pocetak 2nd Age-a je bio period mira i blagostanja posle apokalipticnih desavanja sa Morgoth-om.... sve dok Sauron [u ljudskom telu] nije uspeo da se ulize svima, i zakuvao jos jednu apokalipsu.

Mislim na vizual, digitalno je previše. Fali malo filtera da to izgleda lepše.

Charles Edwards glumi Celebrimbora.
Benjamin Walker ce biti Gil-galad.

Ne znamo ko ce biti Durin III, kraljevi Numenora, Elendil i Sauron.

Mislim na vizual, digitalno je previše. Fali malo filtera da to izgleda lepše.
Pa zato Hobit izgleda onako odvratno, sve sam cgi. Lotr i dan danas izgleda lepše, vidi se da je dosta sniman na pravim lokacijama, dosta manje zelenog ekrana, tj barem tako deluje.
Ali kapiram da im je cgi jeftiniji dosta.

to je problem generalno sa vecinom filmova danas, sve je previse cisto i izgleda fake, cak i ono sto nije cg izgleda fake... ima tu dosta razloga, nije samo cgi, sam cgi je ustvari bio bolji u hobitu nego u lotr-u, ako poredimo recimo goluma on je dosta bolje odradjen.

treba nam jedan belac, zensko naravno, jedna crnkinja, jedan peder, jos bolje crnac, i jos jedan lik samo da nije belac, moze meksikanac sta god. minimalno znanja o lotr-u potrebno....tako biraju ljude bukvalno.

video iz pakla bukvy...

unknown.png

pametnome dosta

Ucutali su se dosta kad au videli negativne reakcije na prvu marketing kampanju, ajd da vidimo koji ce im pristup biti za release, seriju sigurno nece menjati i dosnimavati.

Ma kakave negativne reakcije, budale koje se zale na prisustvo crnaca? Prvi prikaz i teaser su bili sasvim OK.

To jesu budale, ja pricam za ovu spontanu kampanju da ako se smatras fanom lotra u tim zajednicama je vecinsko misljenje da ce serija biti losa. Ne bas slavan pocetak za seriju koja jos nije izbacIla ni posten trailer, samo kratke tizere i slike.

Back
Top Bottom