• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

I ja sam očekivao seriju koja ne poštuje originalni materijal, zaostavštinu kreatora, svet u kojem se radnja dešava, tematiku, zakone fizike, vremena, prostora, i logike unutar samog settinga, tako da su mi sva očekivanja ispunjena.

Ali najveći krivac za ovu travestiju je - Sajmon Tolkin.

Last edited:
Možemo da napravimo poll za narednu sezonu sa očekivanja, ja glasam da će Poppy da se izjasni kao non binary/they/them (ili kako je to već aktuelno sad).

One month in, how do you feel about the performance so far?

We’re cresting toward 100 million customers having watched it so … It’s a big number. We can’t wait to get more info on how the audience all breaks down. We really anticipate, with these last three episodes, a huge turnout, because it’s all coming together and curiosity is at a fever pitch. And these last few episodes are the strongest in the season, because they’re not just about the setup. They’re excellent.
Hmmmm

Hmmmm
Big hmmmmm, pogotovo jer *mudro* ćute o tome koliko je ljudi koliko zaista gledalo ove epizode, ne samo prve dve koje su strimovane zajedno, pa je logično i da će ih zajedno gledati. Hajde i da se pravimo ludi na razliku između "watched" i "sampled". Velika je razlika između "popio sam gutljaj" i "stukao sam gajbu"

Подржавам супротне ставове према овој серији, изнешене на овој теми. Што више тога, то боље.

Odlicna zavrsnica, imao sam takav kez na licu kada su prikazali ko je ko.

Skoro sam skocio sa fotelje kada je rekao "Consider it a gift." :D

I na kraju kez preko celog lica kod "when in doubt, always follow your nose" recenice. :D

Steta sto ce sada cekanje za S2 biti bas dugacko. Kontam tek za godinu i po dana, mozda i duze.

Pa, pomalo mi je drago što se ovaj mentalni BDSM cirkuski šou završio. Šteta što ću za ovakvu vrstu flagelacije morati da čekam još godinu ipo dana minimum, pod uslovom da sve ne propadne.

Sauradriel je nešto najgluplje što sam video u ovih nepunih 9 sati, Gajladriel je opet pokazala koliko je zla jer je svesno prećutala ko je Helbrand, a kad je saznala puče joj pička za to, iako ĆE GI GANJA PREKO CELI SVIT (citat sa početka serije). Helbrand kao neki prljavi masni smrdljivi Južnjak dolazi kod Vilenjaka i ono "E aj vam napravim neko prstenje" što niko ne preispituje, (kaonisualijesu) Nazguli u Drugom dobu gde jednostavno ne mogu da postoje... Drago mi je što je jedan od onih psihopata Harfutskih konačno zgekno. Stranca ne bih da komentarišem, jer ništa oko njegovog oridžina ni in-show ni meta nema smisla.

Pohvalio bih muziku i uglavnom scenografiju.

Iskreno se nadam da će sledeća sezona da počne tako što se pokazuje da je sve ovo do sada bio Berekov fever dream nakon previše ovsa poprskanog travom za lulu koji su mu poturili u hranilicu.

Last edited:
Odlicna zavrsnica, imao sam takav kez na licu kada su prikazali ko je ko.

Skoro sam skocio sa fotelje kada je rekao "Consider it a gift." :D

I na kraju kez preko celog lica kod "when in doubt, always follow your nose" recenice. :D

Steta sto ce sada cekanje za S2 biti bas dugacko. Kontam tek za godinu i po dana, mozda i duze.
Ma fenomenalno. Baš je bilo neočekivano kada su ispali to što su ispali.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ok je serija, nista posebno. Bolje bi bilo da su snimali samo o patuljcima ili kako Durin i Elrond stalno nesto prejebavaju jedan drugog, oni su mi najbolji

Zavrsio sezonu. Meni je ovo slabo, prosto nije opravdala ni neka najniza ocekivanja. Morala je da bude bolja sto se tice scenarija i rezije. Sto se glumaca tice, rekao bih da je od ovih glavnih, najslabija karika devojka koja igra Galadrijelu. Prilicno ravno i vestacki izgleda sve sto radi, ne moze da proda gledaocu bilo kakvu emociju.

Izdesavale su se sad odredjene stvari koje nagovestavaju zanimljiviju pricu u narednoj sezoni, a sa boljim piscima i reziserima mogu dosta da poprave ovaj prilicno bljutav utisak. Ja iskreno nisam optimista da ce se tu nesto drasticno poboljsati, mirise mi na neki Witcher druga sezona fazon.

Sto se ocene tice, mrsavih 5/10.

Zavrsio sezonu. Meni je ovo slabo, prosto nije opravdala ni neka najniza ocekivanja. Morala je da bude bolja sto se tice scenarija i rezije. Sto se glumaca tice, rekao bih da je od ovih glavnih, najslabija karika devojka koja igra Galadrijelu. Prilicno ravno i vestacki izgleda sve sto radi, ne moze da proda gledaocu bilo kakvu emociju.

Izdesavale su se sad odredjene stvari koje nagovestavaju zanimljiviju pricu u narednoj sezoni, a sa boljim piscima i reziserima mogu dosta da poprave ovaj prilicno bljutav utisak. Ja iskreno nisam optimista da ce se tu nesto drasticno poboljsati, mirise mi na neki Witcher druga sezona fazon.

Sto se ocene tice, mrsavih 5/10.
Ovako i ja nesto, ravna linija, očekivao sam vise, nadam se da ce usmeriti budzet malo na pisce u narednoj.

Back
Top Bottom