• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

I meni se utisak popravio nakon finala, dobila je tu epic notu koja mi non stop nedostaje. Istovremeno, drama je i dalje cheap as fuck, dijalozi su i dalje sta god dobar deo vremena i tako dalje, ima tu sto sta.

Sve u svemu, s obzirom da je seriju pravio postar pre svega, i nije lose.

Kao što rekoh, najbolje je da cela prva sezona bude neki san Bereka koji se najeo kvarne zobi

Gde li si samo iskopao boundingintocomics.com ? :D :D

Ja msm da sam odustao od serije posle trece epizode :D. Likovi mi bili previse ocajni a prica krs tako da nisam hteo da nastavljam. Samo se nerviram. Tako bilo sa Witcherom, samo sto sam se zajebao jer sam odgledao citavu sezonu i sad se kajem sto sam je uopste gledao. Nista pozitivno ne mogu reci. :D

Vi stvarno mislite da će od ove fan fikcije dvojice šlosera koji su već šutnuti sa projekta moći da se nastavi druga sezona tek tako? U kom pravcu? Da Sauron bude Volter Beli? Avanture Negandalfa i Šnjora? Hoće ArFarazon da krene u pohod na Srednju Zemlju sa (ovaj put) četiri čamca? LJudi, jel vama taj beogradski vazduh stvarno toliko zagađen da ne vidite seriju koja je fejl biblijskih proporcija i koja je od 10 stvari uradila 8 pogrešno?

Ono što su Pička i Materina uradili sa Tolkinovim delom je ekvivalent onoga što je Šou Taker uradio svojoj ćerci i keru, sa izuzetkom što je Šou bio ekspert na svom polju.

@Maxa

Pre ću da verujem "reputable source" i Chris Goreu nego Amazonu koji je obrisao desetak hiljada ocena i komentara, koji odbija da izađe sa statistikama o gledanosti, koji fanove Tolkinovog dela naziva fašistima i zlim ljudima, i reprezentacijskim sUpErFaNoVimA koji čitaju scenario sa idiota i koji su se sakrili u zemljicu crnu kad su ih provalili da nemaju poima ni kako se likovi u knjigama zovu.

Ova serija je jedno veliko carevo novo odelo, a Pička i Materina šnajderi koje je o prevarama i uništenju franšiza učio Džar Džar Abrams.

Last edited:
Nastavljaju u odličnom smeru, sad još samo da neki poznati lik bude žensko umesto muško. Možda Elrond magijom promeni pol u drugoj sezoni ili se izjasni kao non-binary [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Odgledah i ja najzad prvu sezonu.
Nema sta da dodam a da vec nije pisano u ovoj temi. Los izbor glumaca za vecinu likova. Veoma razvuceno sa dosta dosadnih delova. Par scena je toliko amaterski odradjeno da me je bilo sramota dok sam gledao. Delovi sa patuljcima su mi bili ok ostalo ispod proseka.

Jedina dobra stvar sto me je gledanje ove serije podstaklo da odslusam Tolkinove knjige. Posto sam ih citao jos kao klinac dosta stvari sam zaboravio pogotovo iz Silmarillion-a.

In the United States, only 37 percent of viewers who started “The Rings of Power” actually watched all eight episodes to completion, according to a new report from The Hollywood Reporter. The number was not shared directly from Amazon, but reportedly came from sources within the organization. Overseas, the completion rate was significantly better, but at 45 percent, less than half of all viewers were compelled to complete Amazon’s Middle-Earth adventure.

IndieWire has reached out to a representative of Amazon Studios for comment.

Admittedly, it’s hard to say for certain how these completion rates compare to other shows, at Amazon or otherwise. The streamers that do release viewership metrics never share completion rates for their titles, so success is measured by the raw amount of hours audiences watched the show — even if a few only tuned in for two minutes. That said, according to the Hollywood Reporter story, insiders at Amazon claimed a 50 percent completion rate would be viewed as a “solid but not spectacular result” for an original.

Prilicno losi rezultati, ali imajuci u vidu kvalitet prve sezone, ne i iznenadjujuci. Stvarno treba biti majstor, pa uloziti tolike paretine da uradis seriju smestenu u LOTR svet i na kraju napravis........ono.

Last edited:
Pola milijarde im je otislo samo na licencu za 50 epizoda, i onda jos toliko za snimanje prve sezone odmah posle starta pandemije [mada dosta setova im ostaje za buduce sezone]. Mora se priznati, sto se produkcije tice show im je zaista bio na najvecem mogucem nivou.

Meni se serija svidela, fin uvod za buduce cimanje oko prstenja. Najveca je steta sto nisu imali full pristup Silmarilion-u.

Last edited:
Odlican pogled na produkciju S01E07, sa fokusom na ARRI kamere i ceo proces snimanja i post produkcije u cloud-u. Koja armija ljudi.

S1 spojleri raravno.

Inace da bacim info ovde, S2 je zavrsen sa snimanjem pocetkom juna i sad je show u dugackoj post-produkciji. Zadnjih par nedelja je snimano bez showrunner-a na setu zbog pocetka strajka holivudskih scenarista, ali su se svi unapred spremili za to i zavrsili snimanje bez problema.

S2 premijera tek sledece godine. Fokus sezone ce biti na Sauronu, njegov origin i nastavak price sa prstenjem.

Back
Top Bottom